Smykker

Appeal4 / ByK

For et års tid siden var der 2 piger der startede et nyt dansk neglelak mærke op. Det kom til at hedde ByK – og de har lavet en masse lækre lakker som jeg gerne vil vise Jer nogle af. Jeg har ikke så mange, men de 5-6 stk. jeg har, synes jeg er værd at vise frem.
Nu har den ene af pigerne – Kirstine Lykke Riis,  så startet et nyt firma op. Det hedder Appeal4 – se deres hjemmeside her:

http://www.appeal4.dk/

Der er lige kommet 21 (!! – ja du læste rigtigt – wauw ) lækre lakker på markedet. Og jeg tror nok der skal spares op 🙂 Jeg er ret overbevist om, at når ByK er en lækker lak – ja, så er Appeal4 mindst lige så lækker.

Lakkerne indeholder ikke toulene, parabener eller formaldehyde – og de er ikke testet på dyr :).

Her er den 1. ByK lak som jeg synes er super fin. Den hedder Dark Cherry – og har nr. 1.

Den har fået 2 lag, og dækker rigtig fint. Den har en dyb mørk rød farve som er en af de farver jeg bare elsker i stor stil, og var den farve jeg startede ud med for maaange år siden da jeg begyndte at interessere mig for lak. Dyb mørkerød – jeg kunne slet ikke få nok, og har mange forskellige mærker i forskellige varianter af dyb rød / mørk rød.

Hvis du har lyst til at kigge lidt nærmere på Appeal4 – kan du se deres side lige her http://www.appeal4.dk/
De har også lavet en blog, hvor der er 4 super søde piger der blogger for dem – og her vil alle de nye lakker blive vist.

Du får lige et par billeder mere 🙂

Og her i sollys 🙂

Stay tuned – for flere lækre lakker.

2 kommentarer

  • Ja, den skinner nemlig rigtig dejligt 🙂 Jeg er også ret vild med deres lakker – alle dem jeg har er super fine 🙂 Den her finder jeg frem igen og igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er min yndlingslak fra By-K. Den er så flot og shiny! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker