Lola Ramona

By K med et twist

Denne lak er også fra ByK, som den jeg viste Jer sidste gang. Det er nr. 44, og den hedder “Tropical Green”. Den er super smuk, grøn, forårsagtig og frisk i farven. Jeg synes den var svær at lægge på, og den ville gerne have 4 lag – eller måske 3 meget gode lag kunne gøre det. Jeg synes også det var svært at få den til at se pæn ud – man kunne se penselstrøg i den. MEN da jeg så var helt færdig og kom topcoat på – igen Poshé – blev det alligevel super fint. Nu kan man pludselig ikke se penselstrøgene i den. 🙂

 Disse 2 billeder er begge taget indendørs i lidt solskin. Der er en del forskel på farven her, jeg tror/mener at den der ligner bedst er den nederste 🙂

Jeg har lige fornyligt vundet en lækker konkurrence hos skønne Heidi som har bloggen Kitty Galore – du kan se hendes blog lige her:

http://kittygalore.dk/

Jeg vandt den fantastiske lak “Mermaid’s dream” fra Deborah Lippmann – det er en super lækker grøn glimmerlak med blå og grønne glimmerstykker i. Man kan sagtens bruge uden “undertøj” – men jeg synes den  passer helt perfekt til denne grønne By K lak – så jeg har her lagt den ovenpå lakken på ringe og tommelfinger. Åååhh så fint.


Indendørs i lidt solskin.


Udenfor i solskin og sne

Ved du, at du kan klikke på billederne for at se dem i stor format ?

4 kommentarer

 • Jeg er super glad for den – og er sikker på den kommer på rigtig tit 🙂 Havde troet den var lidt træls at tage af, men det gik så nemt med acetone, så der er ingen grund til ikke at tage den på 🙂 Tit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Christina, det er dejligt at se at du er glad for lakken – Det er jo også en af mine yndlingslakker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mia.
  Tusind tak skal du ha 🙂 Dejligt hvis der er nogle der kan lide det man laver. Og ja, de er bare super fine sammen de to farver, dem kommer jeg til at matche igen 🙂
  Kh. Christina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er de fine sammen de to lakke! Jeg følger dig nu på bloglovin, og vil glæde mig til at følge dig. Du har en blog lige for mig, med alt det neglelak 🙂

  Knus Mia

  http://www.miasunivers.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lola Ramona