Sally Hansen - Diamond Strength - Ultra rich cuticle cream...

Wooooow.

Sig goddag til min nye ven (han hedder Sigurd – ej, pjat 🙂 )  Jeg tror hun skal hedde frk. Flink. Jow jow 🙂 Jeg er sikker på, at hun altid er flink at gi’ en hjælpende hånd, når jeg vil øve gelé eller nailart 🙂

 

I dag er det 4 uger siden jeg skrev på bloggen for 1. gang. Og i de 4 uger har der været 824 inde på siden og læse blogposts! Jeg er ret imponeret. TAK af hjertet, at I gider ;). Det betyder bare, at man får endnu mere kampgejst og lyst til at skrive mere – fordi der er nogen der læser det.

Der kommer til at ske mange spændende ting på bloggen de næste par måneder. Jeg kommer helt sikkert til at vise Jer noget at det jeg får lavet på frk. Flink, og jeg har et par lakker på vej, som jeg også glæder mig til at vise Jer. Desuden har jeg jo en masse Lola Ramona sko, jeg endnu ikke har vist Jer, OG jeg har fået købt et par Lola støvler 🙂 Helt sikkert mere praktisk, end mange af dem jeg har i forvejen 🙂

Det bliver en kort omgang denne her – rigtig god weekend til Jer alle – og igen, TAK 🙂

I kan forøvrigt også “like” min nye side på Facebook : https://www.facebook.com/Krummeskrummelurer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sally Hansen - Diamond Strength - Ultra rich cuticle cream...