Pantene hårkur

APPEAL4

I kan godt glæde Jer til de næste mange indlæg – det gør jeg 🙂
Jeg har været så heldig, at APPEAL4 har sendt nogle lakker til mig, som jeg kan teste, og vise til Jer. De får hver deres indlæg, fordi de simpelthen er så smukke alle sammen.

APPEAL4 har en super fin hjemmeside og en rigtig fin blog, hvor der er 4 piger der skiftes til at skrive og vise lakker. Du kan følge med her: http://www.appeal4.dk/

APPEAL4 er et nyt dansk mærke der har set dagens lys. Og hvilket lys 🙂 De tester ikke lakkerne på dyr, de indeholder ingen toulene, formaldehyd eller parabener.

Hvert år udkommer der en ny kollektion, hvor overskuddet går til velgørende formål. Der er 14 lakker i den faste kollektion, og lige nu kan du også købe en limited edition forår 2013 – der er 7 lækre lakker i denne.

Den 1. lak jeg vil dele med Jer er denne smukhed

Dette billede er taget i skygge – og er nok det billeder der gengiver farven mest præcis.

Disse 2 billeder er taget i direkte sollys

Denne lak er fra den faste kollektion – har nr. 10 og hedder Cream Hazel. Den har fået 3 tynde lag for at dække 100 %. Jeg er sikker på, at man kan nøjes med 2 lag, men den giver det perfekte billede ved 3 tynde. Den har en super lækker og bred børste og er nem at lægge på – den udligner sig selv, og der kommer ingen striber i lakken.
Farven vil jeg kalde “brunlig nude” – det lyder måske mærkeligt, men den er meget lys og fin at se på, men har alligevel lidt brunt i sig – det må være derfor den hedder Cream Hazel. Det er nok det tætteste jeg kommer på en nude lak, for mange af dem er ikke særlig heldig til mine hænder. Men denne er super fin. Farverne kommer ikke særlig fint til sin ret her – den er meget smukkere i virkeligheden.

Har du lakker fra APPEAL4 ? Hvilke. Følg med de næste par uger, for at se resten af de lækre lakker jeg har modtaget.

Lakken er sendt til mig til anmeldelse, men ordene er mine.

2 kommentarer

  • Hej Mia. Tusind tak skal du ha. Ja, jeg elsker bare de lakker her fra APPEAL4 – den er faktisk lidt nougat agtig – det var en god beskrivelse 🙂 Jeg har 5 mere, som også kommer på bloggen her i den nærmeste fremtid. Og ja, et stort + at de ikke tester på dyr.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Ej, hvor er den bare fantastisk lækker!! Sådan lidt nougat agtig, i farven?
    Har selv 3 skønne lakke fra Appeal4, og jeg er mere end begejstret for farverne OG at de ikke er testet på dyr. Hvor fantastisk har de lige lov at være 😀 Og en sidste ting, du har godt nok lækre negle!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pantene hårkur