DIVERSE INDLÆG

Billeder af Moi :-)

19. maj 2013

Jeg har for nyligt været til en Fotograf  i nærheden af hvor jeg bor. Han annoncerede med, at han manglede nogle frivillige til at få taget et headshot, som er et billede kun af dit ansigt. Det er billeder som jeg kan bruge til det jeg har lyst til, og han må også bruge dem til reklamer osv. som han har lyst til. Win win. 🙂 Mange får f.eks. lavet et godt headshot som de kan sende med en ansøgning, sætte på Linkedin osv. Jeg har sat det på min fb. profil – det som er helt færdigredigeret. De andre jeg lægger ud her, er jo ikke redigeret af fotografen, det er bare mig 🙂

Da jeg var 16-17 år, fik jeg også taget nogle billeder af en fotograf fra byen. De er faktisk ret skægge at kigge på nu 🙂

Men jeg tænkte på, om der var nogen der kunne være interesseret i at jeg lagde et par stykker af dem ud på bloggen ? Nogle af de nye, eller af de gamle ?

Lad mig det vide hvis I er. I får lige 2 stks. i dag 🙂

Der er flere i min omgangskreds der har været ude hos fotografen  – disse billeder har han lagt på sin fb. side. Den kan I se
HER

Derudover har han en hjemmeside som I også lige kan tjekke  – find den HER

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Mia 19. maj 2013 at 20:09

    Hvor er du køn 🙂 Det er simpelthen så flotte billeder!

  • Svar krummerand 19. maj 2013 at 21:05

    Tusind tak Mia <3 Du er altid så sød 🙂 Det hjælper jo også at fotografen er suuuuper dygtig 😉

  • Skriv kommentar