Billeder af Moi :-)

APPEAL4 – Black Lily

Jeg vil vise Jer endnu én af de lakker som jeg har fået tilsendt fra APPEAL4. Denne hedder Black Lily, og har nr. 12. Du kan gå ind på Deres side APPEAL4 og kigge de swatches som deres dygtige bloggere har lavet.

Jeg har vidst ikke vist Jer hvordan penslen på APPEAL4´s lakker ser ud – og det vil jeg gøre i dag. Den er super nem at arbejde med, kommer lige der hvor man vil ha det, og den er hverken for bred eller for smal (Ihvertfald ikke til mine negle 😉 ) Derudover er den helt rund, og hårene stikker ikke ud nogen steder… Jeg er normalt mest til brede pensler, fordi jeg har brede negle. Men denne er altså helt perfekt til mig

For mig er en god børste bare rigtig vigtig. Hvis ikke den er ordentlig, har man ikke lyst til at bruge lakken. Jeg har ihvertfald ikke.

Denne lak, er jo som alle de andre jeg har testet, virkelig lækker. Jeg synes den dækkede rigtig fint ved blot 2 lag, men da mine negle er ved at være ret lange, synes jeg de lige kunne klare et ekstra lag, da den var lidt gennemsigtig yderst på tippen. Så 3 lag på de næste billeder. Den jævnede sig fint ud, og når man lægger 3 lag lak, skal det jo tørre på en hvis tid, for at det er noget man har lyst til at gøre igen. Og det gør den – altså tørrer hurtigt 🙂 Når man kommer tynde lag på, er det faktisk sådan at når man er færdig med alle neglene, kan man sagtens starte forfra.

Her på billedet, tror jeg faktisk man kan ane alle de farver, denne ene lak indeholder. Den er ikke holo, men den har både blå og grønne gnister i sig, og den er super lækker at se på i sollys. Indendørs er den bare næsten helt sort – så det er først i sollyset den kommer helt til sin ret 🙂

Jeg ved godt billedet er sløret, men jeg synes man aner de små fine glimmerstykker der er i 🙂 
Noget helt andet, er den smukke blanke overflade den giver. Jeg har godt nok et lag topcoat ovenpå, her på billederne. Men også uden topcoat er den rigtig blank. Og det er bare lækkert. 
Her til sidst, vil jeg bare lige tilføje lidt flere billeder af lakken. Den er måske lidt dyster her til sommermånederne, men jeg er helt sikker på, at det er én jeg vil få brugt rigtig meget i efteråret – måske med en lille effektlak ovenpå engang imellem. 
På billedet her over, er der et hak i tommelfingerneglen – i know.. Men jeg opdagede det faktisk først da jeg redigerede billederne 😉 
Her på de sidste 3 billeder, kan man også ane den fine glimmer.

Lakken er sendt til mig til test. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder af Moi :-)