APPEAL4 - Black Lily

#4. Fælles Fredag – Dyreprint /dyr.

Vil I se giraffen ?

Ved godt den er liiidt utydelig 🙂 

Aii helt ærligt, så troede jeg ikke jeg ville nå denne fredags udfordring. Men jeg nåede det alligevel. Jeg har for nyligt lavet et dyreprint på bloggen – du kan se det her – og jeg ville ikke lave det samme 🙂 Jow – det ville være nemt, men alligevel ikke helt en udfordring 🙂

Denne uge i Fælles Fredag er det så dyreprint / dyr. Vi er jo en masse neglelak glade tøser (17 er vi faktisk nu 🙂 )  der har en fælles udfordring hver fredag, hvor vi har et nyt tema hver uge.

Jeg har altså noget med giraffer ( og elefanter og køer…), så derfor blev denne uges mani altså med en bette giraf 🙂 Og girafpletter. Håber I kan li dem.

Jeg har brugt følgende lakker til denne mani : Den lyserøde til giraffens snude er Essie “Splash of greenadine”. Den blå baggrund er Essie “Bikini so teeny”. Den gule er L’oreal “Exotic Canaries”. De brune girafpletter er Sally Hansen “Commander in chic”. Den hvide som er brugt til at tegne giraffen op med er fraTiger.

Husk at gå ind og kig til de andre søde “damer” 🙂

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APPEAL4 - Black Lily