#4. Fælles Fredag - Dyreprint /dyr.

APPEAL4 – Honeysuckle chok.

Dette er den 2. sidste lak af de 6, jeg modtog til test fra Apeal4. Jeg har været super glad for at De gav mig chancen for at afprøve Deres lakker, og lod mig dele min oplevelse med Jer.

Denne lak hedder Honeysuckle Chok, og har nr. 1, og er fra deres basiskollektion. Den er bare rigtig flot neon agtig lyserød i virkeligheden (Min mormor ville ha kaldt den Ceriserød), men simpelthen næsten umulig at fange på billeder.

Tro mig – jeg har taget rigtig mange billeder, men der er ikke nogen der viser dens smukke farve som den ser ud. Faktisk har jeg haft den på og swatchet og taget billeder af 2 omgange..
MEN du kan lige smutte forbi Appeal4‘s hjemmeside – der er den nemlig også swatchet.

Alle lakkerne fra Appeal4, er jo fri for toulene, formaldehyde og parabener, og de tester ikke på dyr. Det er egentligt ikke noget jeg plejer at gå voldsomt meget op i, men når nu det er så ligetil – lakker fra lille Danmark og som har så fin en pris som Appeal4 lakkerne har – ja, så vælger jeg da hellere denne lak, end en anden hvor de måske tester på dyr. 🙂

Den er jo ligesom de andre fra Appeal4 utrolig lækker at arbejde med, 3 lag har den fået – men man kan altså godt nøjes med 2. Jeg synes bare man kunne kigge lidt igennem helt yderst på neglen, men jeg er også lidt sart.. Der er ingen topcoat på på billederne, og se lige hvor blank og lækker den ser ud. Mums.

Engang var dette faktisk min yndlingsfarve. Men så gik jeg over i hadelyserød (og rød) perioden, men er nu kommet tilbage til, at jeg ELSKER alt lyserødt. Denne farve bliver vildt lækker på sommerbrune hænder – så jeg tænker næsten at det er én af dem der kommer til at bo på mine negle til sommer (Eller det er jo egentligt nu, men solen er her bare ligesom ikke…)

Besøg endelig Appeal4’s hjemmeside for at se hele deres kollektion.

Lakken er sendt til mig til test.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#4. Fælles Fredag - Dyreprint /dyr.