Appeal4 - Poppy Burn

Make-up fra E.l.f.

E.L.F betyder faktisk Eyes, lips, face, og jeg har hørt rigtig meget godt om Deres produkter og har længe haft lyst til at prøve noget af Deres make-up. Man kan bare ikke købe det i byen hvor jeg bor – jeg skal til den nærmeste storby for at købe, eller købe det på nettet. E.L.F. Cosmetics Danmark har en side hvor du kan handle – men der er (som på de fleste sider) fragt – 39 kr. Hvis der er noget jeg hader ikke bryder mig om så er det fragtpriser !!  Når jeg f.eks. handler på Ebay (Som er min nyeste bedste ven) vælger jeg som regel også fri fragt.. Men hvis alternativet er en togbillet til Aarhus og hjem – 152,- kr – så er 39,- jo ikke så galt for fragt 🙂 )
Desuden behøver man ikke bekymre sig om at holde sig under 80,- kr.’s grænsen for at undgå told. De sender nemlig fra England – til hele Skandinavien 🙂

Jeg var forleden i Århus Aarhus på en lille strøgtur 🙂 I Bruuns Galleri har de butikken Esthetique som minder en del om Matas – men de har nogle helt andre og flere produkter, som man ikke kan købe i Matas.

Jeg manglede faktisk en dejlig fast pudder. Jeg plejer at bruge Clinique – men den er ret dyr, så jeg ville gerne prøve en anden slags, og har som sagt hørt godt om E.l.f. Det gode ved E.l.f, er også, at det har en super dejlig pris 🙂 Så en fast pudder koster 39 kr!! Ja, det er faktisk en ok pris. Jeg VED godt, at der ikke er så meget i, som der er i Clinique’s, men der er også lang vej op til de over 200 kr. som den koster. Der er kun 2 forskellige farver at vælge imellem, og den eneste de lige havde tilbage, synes jeg var ret lys – den de ikke havde hjemme var mørkere, men ekspedienten mente også den ville blive for mørk til mig. Jeg tog chancen (så måtte jeg jo spæde farve op med min broncher 😉  hvis den var for lys) Den passer bare perfekt til min hudtone. Der er spejl i låget, og der er en lille pudderkvast med også – den ligger for sig selv under selve pudderen – i et rum for sig selv 🙂

Jeg købte også et eyebrow kit (øjenbryns kit). Jeg har altid brugt en blyant til at optegne øjenbrynene med, men har hørt at det skulle se en smule mere naturligt ud, når man bruger pensel og noget der minder om øjenskygge – så det skulle også prøves – også 39 kr. for det 🙂 Der er 2 farver i, en lys og en mørk. Den mørke passer helt perfekt til mig, den minder om farven på mit hår 🙂 Den lyse ved jeg ikke helt hvad jeg skal bruge til ? Men måske den faktisk kan bruges til øjenskygge? Det må jeg lige have afprøvet 🙂 Der er en fin pensel med til at tegne/male med, og i den anden ende, har den en lille børste, man kan “rede”/ børste øjenbrynene med 🙂 Det er super holdbart, og kan holde næsten hele dagen på mig 🙂 Skal jeg noget om aftenen, må jeg lige give dem en tur mere.

Det sidste jeg købte i Esthetiuque, var endnu en ting fra E.l.f. Nemlig en børste til øjenskygger. Jeg har længe ønsket mig en ordentlig, da jeg altid kun har haft dem der følger med i øjenskyggerne – og de er, mildt sagt, ikke særlig gode, og slet ikke gode til, hvis du vil “blende” flere farver sammen. Den jeg fandt, var Deres billige model til 18,95! – Så måtte jeg se, hvad den kunne gøre i forskel fra dem jeg har. Ohh my – den er intet mindre end fantastisk 🙂 Og så tænker jeg, gad vide om den “dyre” model til 39 kan være endnu bedre ??

 

 

Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber  e.l.f produkter – jeg må så bare til Århus når jeg skal have noget nyt. Jeg kunne godt tænke mig nogle af Deres øjenskygger ihvertfald. Det må blive næste køb. Og så måske også en børste til foundation 🙂

Desuden tester De ikke på dyr – og De er imod dyreforsøg. Det kan jeg godt li 🙂

Jeg er vild med produkterne fra e.l.f. Kender du til Deres produkter, og har du nogle selv ? Så lad mig endelig høre, så jeg kan blive inspireret 🙂

2 kommentarer

  • Tak for info 🙂 Ja, det er nok til highlights den lyse er til, det giver god mening. Det har jeg ofte brugt en lys øjenskygge til 🙂 Har også overvejet at købe en primer på et tidspunkt. Er også lidt forelsket i MUA's øjenskygger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvad jeg regner med at den lyse farve skal bruges til er et highlight. det kan du i brynsammenhæng sætte lige under brynets yderste del. Det lysner området lidt op og løfter øjenbrynet så man ser lidt mere vågen ud:)

    Self er jeg meget glad for elfs blushere, de er virkeligt godt pigmenterede. Skal du have nogle af deres øjenskygger synes jeg også du skal prøve deres eyeprimer, den får øjenskygger til at sidde bedre fast. Deres øjenskygger kan drysse lidt, jeg foretrækker MUAs, men elf er skam også udemærket, man skal bare lige vaske farven af kinderne bagefter.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 - Poppy Burn