Anmeldelse af tøj fra mærket KOIN - for House Of Kids.

Gul

For ikke så længe siden, skulle jeg til en fest med en masse dejlige piger 🙂 Jeg ville have mine sommer gule Lola Ramona’er på og måtte finde noget der passede til 🙂 (Du kan købe Lola Ramona ved at trykke på linket) Den gule tunika / bluse er simpelthen fundet i Bilka. Der var 50 % på – så jeg tror jeg har givet 75 kr. for den. Den er bare super lækker 🙂 Bukserne er nogle (efterhånden) ret gamle cowboy leggins i sort. Halskæden er en magnet halskæde købt på Fuerte Ventura, og armbåndene er en fødselsdagsgave købt i USA.

 

 

Billederne er altså ikke vildt gode, jeg ved det godt. Undskyld.

Min øjenmake-up er ikke noget særligt, det er meget enkelt, og holdt i neutrale farver. Jeg har brugt nogle øjenskygger fra Rimmel – en tudsegammel duo med en lys og en mørk i – nr. 32 Cream Caramel – hedder den.. Men med min nye lækre børste fra E.L.F. er det ingen sag, at få dem blendet sammen 🙂 Jeg har brugt E.L.F eyebrow kit også til dette. Rimmels natural bronzer, nr. 022 Sun Bronze til at give lidt glød – her bruger jeg den store lyserøde børste, som er fra Matas. Mascaraen er fra L’oreal False Lash Wings. Og mine kinder har fået en anelse Gosh nr. 50 Pink Pie, som er en multicolor blush. Faktisk har jeg fundet ud af, at jeg ikke kan tåle denne blush. Jeg får simpelthen knopper øverst på kindbenene efter et par dages brug. Så jeg bruger den kun en gang imellem, hvilket faktisk er så ærgerligt, da jeg synes den er virkelig fin.

 

 

Neglene. Ja. Jeg havde egentligt tænkt mig, at der skulle være en masse gult. Og på en side jeg følger på Facebook, kom der vildt mange gode forslag. Feks. streger i gule, sorte og hvide farver, med tape som jeg synes var en vildt god idé,  Så jeg gik igang. Men fjernede det hele igen. Det tape der – kunne jeg slet ikke få til at sidde pænt – og uden tape -ville stregerne ikke blive lige. Et andet forslag var, at man kunne lave det lidt a’la Louboutin sko. Bare med gult og sort. Prøvede at male gult under neglen, og sort ovenpå – med hvide streger med en striping pen. Af med det igen. Gode råd var dyre fredag aften – intet ville bare lykkes.

 

 

Det endte med at jeg tog den grå/sorte Appeal4 lak, Black Lily (nr. 12) der bare er vildt flot. (Du kan se hvor du kan købe Appeal4 ved at trykke på linket) Og kom en gul (Det er den altså i flasken! Nå.) glimmer ovenpå, af mærket Vera Valenti (Også købt på ferie).  Det var faktisk rigtig pænt, og der var en masse glimmer, der rigtigt lyste i solen. Da den kom på, var den bare nærmest grøn og blå! – Nå det var der altså ikke noget at gøre ved – det blev ved det. Så her får I det, i hele sin herlighed 🙂

3 kommentarer

  • […] læse min første anmeldelse af E.L.F produkter kan du finde det HER (Og lidt mere HER). SKØNHED & MAKEUP 25. juli 2013 af Bloggers Point Del: […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine 🙂 De er ofte lidt små i størrelsen, så hvis ikke du har prøvet én endnu, var det måske værd at forsøge ? Jeg ved ikke om der er en forhandler i nærheden af hvor du bor. Ellers er jeg gerne behjælpelig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • elsker Lola Ramona ( ville bare ønske de lavede dem i str 35) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af tøj fra mærket KOIN - for House Of Kids.