Gul

Beauty & Wellness. Du er smukkere end du tror.

Du er smukkere end du tror..

 

Beauty & wellness instituttet i Horsens, er en klinik hvor de uddanner elever, og hvor eleverne er en vigtig del af hverdagen. Det foregår nemlig efter mesterlære princippet, hvor eleven hver dag er i lære i klinikken. Så det er eleverne der står for behandlingerne, under kyndig vejledning fra eksperterne. Det betyder jo også at priserne ikke er så høje. Men man skal også huske på, at det er elever. 🙂 Jeg har været der en enkelt gang for at få farvet bryn og vipper – og det gik helt fint, ingen problemer der 🙂 Så jeg vil gerne anbefale at tage et smut forbi, så de dygtige kosmetolog-elever kan blive endnu dygtigere 🙂 Du kan kigge på Deres hjemmeside ved at trykke HER Hvor du også kan læse om, hvordan man bliver uddannet kosmetolog 🙂

Beauty & wellness instituttet ejes og drives af Gitte Simonsen, som er både skoleleder, og underviser. Hun har en række uddannelser bag sig, før hun startede med dette. Hun er uddannet merkonom, kosmetolog, make-up artist og materialist. Derudover har hun deltaget i en hel række kurser og efteruddannelser både i Danmark, men også i det store udland. Hun har været brugt på flere tv-programmer som skønhedsekspert. Så man kan være i helt trygge hænder hos Gitte. Det være sig som elev på skolen, eller som kunde på instituttet.

Jeg havde jo tilmeldt mig dette enormt lækre HELT GRATIS arrangement 🙂 What’s not to like?? Jeg har altid været fascineret af kosmetolog verdenen, og må da indrømme at det var med i mine overvejelser på et tidspunkt. Men sådan blev det ikke. Og nu går det nok ikke… da jeg har et dårligt håndled. (og derudover har jeg noget med fødder! Jeg kan ikke røre ved andres fødder…)
Men her var der en mulighed for at tjekke ud, hvad det egentligt er for noget. Jeg havde valgt at tage en veninde med, og skulle også mødes med 2 andre derinde, det er jo altid rart at være flere, og at der er nogle man kender ( Det synes jeg ihvertfald 😉 ), Der var faktisk tilmeldt 77 (!) kvinder, så der var en del.

Jeg havde på forhånd spurgt Gitte, om det var ok. at jeg tog nogle billeder, og efterfølgende skrev et  indlæg om det. Og det måtte jeg gerne. Så her kommer der en smule noget fra aftenen.

Min veninde og jeg kom i god tid. Ret god tid!. Der havde stået vi skulle komme i god tid, da vi alle skulle afkrydses på en liste. Meeen vi var der ½ time før, og det var ihvertfald riiigeligt 😉 Det var kun personalet der var der 🙂

Vi fik en lille gul seddel, som vi skulle gemme. De næste der kom fik hhv. en lyserød og en orange ! Hm. tænkte vi så, hvad er nu det for noget 🙂 Det skulle vise sig, at det ikke var så “farligt” som vi kunne få det til at blive 🙂 Vi blev delt op i 3 hold, der alle ville ende med at have prøvet det hele, men så det var nemmere for alle at se og komme til. Efter hvert besøg hos pigerne, fik vi et klistermærke – og til sidst fik man en goodiebag med hjem, mod at vise man havde fået 3 klistermærker 🙂

Se lige hvor de havde kræset for os 🙂 
Og Goodiebag’s – som vi fik til sidst – billedet er liiiidt rystet..

Vores hold (Vi var jo gule 🙂 ) skulle starte med en helt utrolig lækker håndmassage. Der sad 5 dygtige piger og var klar, smilende og dejlige at se på. Jeg fik massage af den smukke Mia, og det var super behageligt, og rigtig dejligt. Cremen hun brugte duftede dejligt, man kunne mærke den gav en masse fugt, og man kunne sagtens mærke cremen da man var færdig, men uden at man følte sig klistret eller fedtet.

Bagefter kom vi ind til kosteksperten Lise, og fik nogle gode råd, ang. kost og hud bl.a. Vi ved jo alle sammen at det vi putter i munden, også hænger sammen med, hvordan vores hud ser ud. Skønhed kommer indefra 🙂
Vi fik nogle gode fif med hjem, bl.a. det med vandet ! Vi ved det jo godt, men husker vi at drikke nok ? Og ikke for meget ?? Kosteksperten er med på kosmetologuddannelsen, og underviser pigerne i 30 timer ang. kost og hud bl.a. Vi fik en rigtig lækker lille smoothie, som havde en hel masse smag, og var frisk og dejlig. Der var banan, jordbær, hørfrøolie, gulerødder, banan, rød peberfrugt, og mandel- eller rismælk i. Den var rigtig frisk, smagte en smule af banan og lidt af jordbær, synes jeg. Det er nogle af de ingredienser der er super godt at bruge til hverdag. Sammen med bær – mørke bær 🙂

 Den er sprængfyldt med naturens stoffer, som holder huden sund og spændstig. Og det skal bare blendes – det er jo ikke så svært igen 🙂 Lise Andersen driver til daglig klinikken krop og kost i Horsens, og har siden 1983 arbejdet med undervisning og vejledning indenfor kostområdet. Faktisk var det rigtig dejligt at se Lise igen. Jeg var, for nogle år tilbage, på et kursus, hvor hun underviste. Et længere forløb hvor der var mange forskellige ting og undervisere indblandet. Her havde jeg også fornøjelsen af Lise. Bl.a lavede vi en del mad sammen med hende, og fik at vide hvad der var godt at spise hvis man har forskellige sygdomme inde på livet. Jeg ved også at Lise er super god til, at kigge dig dybt ind i øjnene, og se hvordan du har det ! Det lyder vildt, men det er rigtigt. .

Efter vi var færdige hos kosteksperten, kom vi ind til Karina der også  underviser pigerne på skolen. Udover at undervise, har hun også sin egen klinik i Brædstrup, Aagaards hudpleje, og hun har været uddannet i mange år. Her hørte vi en del om, hvad man skal lære på kosmetologuddannelsen. Enormt spændende. Vi fik også gode råd med på vejen, om bl.a hvordan man holder sin hud pæn gennem hele livet, hvorfor det er godt at undgå sol, og vigtigheden i at bruge solcreme hver dag – året rundt. Og hvorfor fugt er super vigtigt, for at bibeholde en smuk og spændstig  hud.

Til sidst skulle vi alle mødes, og fik et lille “foredrag” af Louise Schubert, om hvordan det bl.a. er at være kvinde i et krævende job. Hun kom med en masse gode anekdoter. Faktisk blev hun sælger, fordi der engang var én der sagde til hende, at kvinder ikke kan sælge. Det ville hun modbevise – og det gjorde hun. Hun har i dag sit eget firma, og underviser til daglig i salg og service. Hendes firma hedder “Feminine Sales Power” hvor hun er forretningsudvikler, underviser og oplægsholder. Hun rådgiver og laver salgskurser for både store og små virksomheder. Derudover underviser hun i salgspsykologi.   

Vi var så mange, at nogle måtte stå op 🙂 

Vi blev præsenteret for et lille youtube klip, som sætter tankerne igang.

Fejlen ved kvinder. Prøv at tage et kig

http://www.youtube.com/watch?v=kvb8avhNLxM

En anden Youtube video vi så, er lavet i samarbejde med Dove, og den satte faktisk rigtig mange tanker igang hos mig. Det man selv ser i spejlet, er ikke altid det andre ser. Se den hvis I har lyst.
http://www.youtube.com/watch?v=aJFK_W7Exc0

Udover de nævnte fagpersoner, er der også tilknyttet en sygeplejerske til skolen. Hun lærer eleverne om anatomi og fysiologi, hygiejne og mikrobiologi.
Derudover er der også en make-up artist og stylist tilknyttet.

Der var lidt boblevand, chokolade og jordbær i stor stil. Der blev virkelig kræset om os alle. En af deltagerne var endda så heldig at blive udtrukket, og få en gratis ansigtsbehandling.

Her får I lige billeder af indholdet fra den lækre goodiebag 🙂

 Et renseprodukt, der kan det hele. Det er både til at fjerne øjenmakeup og rense ansigtet i. Du behøver kun dette ene produkt 🙂 Dette produkt fik vi i full-size
4 små prøver fra samme mærke – Gatineau. Der er noget skrub, en maske, og creme.
Det var en super dejlig aften, i rigtig godt selskab og hyggelige omgivelser. Jeg er ihvertfald sikker på, at næste gang jeg skal have en ansigtsmassage, massage, have farvet bryn, eller vipper – så er det hos Beauty & wellness instituttet jeg går hen. Jeg vil sige tusind tak til alle, der var en del af dette gode arrangement. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gul