#9 - Fælles Fredag - Gradient / Ombre.

Raunsborg Hand Cream Nordic

Jeg har (big surprice – ville nogen sige) vundet en konkurrence 🙂 Hos den søde og dygtige blogger Mia – find hendes blog HER. Der var 5 der kunne vinde en lækker håndcreme fra Raunsborg – du ved – fra ham Jim Lyngvild 🙂 (Han er bare en dejlig mand synes jeg, og jeg følger ham på facebook – tror jeg vil sige som Ole Henriksen siger om Lady Gaga – Jeg æææælsker Jim Lynvild 🙂 )

Du kan finde alle produkter fra Raunsborg HER.

Det er en fin størrelse, lige til at have med i tasken, men den kan selvfølgelig også stå på natbordet 🙂 Den dufter noget så vidunderligt. Jeg har prøvet den, og kan nu slet ikke lade være med at sidde og dufte til mine hænder hele tiden. Jeg kan selvfølgelig ikke fortælle endnu, hvordan den virker på sigt, men jeg har hørt mange rosende ord om den, og vil fortælle om det når jeg har brugt den en rum tid. Jeg ved, at mange med f.eks. eksem har fået super gode resultater med den.

Den jeg har fået er til alle hudtyper, så det er ihvertfald en “all-round” alle vil kunne få glæde af. Den trænger bare lynhurtigt ind i huden, og efterlader den blød og smidig med det samme, uden af fedte hænderne ind.

Der står på siden at den skulle dufte af birk. I don’t how birk dufter – så det skal jeg lade stå hen i det uvisse – dog er jeg sikker på, at det er rigtigt, da den bl.a indeholder lindeekstrakt 🙂

Der er 3 aktive ingredienser i, nemlig agurkeekstrakt, lindeekstrakt og squalane. Agurkeekstrakten er med til at opretholde hudens fugtbalance, mens lind og squalane tilfører fugt og beskyttelse.

Husk endelig lige at smutte ind forbi Jims hjemmeside, og tjek alle produkterne ud. Der er både til ansigtet og til kroppen, shower, skrub og lotion. Derudover er der også parfume (Hvilket jeg ikke vidste !) Faktisk 3 forskellige. og både til kvinder og mænd. Looove it.

4 kommentarer

 • Ja jeg var jo også en af de heldige kartofler 😀 Mine hænder har ikke brug for creme om sommeren, så jeg venter med at teste, til de koldere måneder. Men hold nu op hvor dufter den godt!! Altså sådan helt utroligt godt :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er dejligt at være heldig 🙂 Og det kan næsten ikke beskrives så dejligt den dufter 🙂 Dine hænder kan godt glæde sig til det bliver koldere i vejret så 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Skøn creme! Håber du får god brug af den <3

  Knus Mia!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#9 - Fælles Fredag - Gradient / Ombre.