NEGLELAK & DESIGNS

FNUG – Glamazonian

4. juli 2013

Jeg har været en meget heldig én. Jeg har nemlig modtaget en rigtig lækker lak fra det danske firma FNUG, til anmeldelse på bloggen. Og se lige hvor fint den var pakket ind 🙂

Jeg har længe ønsket mig lakker fra FNUG, og nu har jeg så prøvet denne lækre lilla . Og nøiijj – det bliver ihvertfald ikke den sidste ! Det er super nem at lægge, og den dækker i 2 lag – det er lige før man kan få den dækket i 1. omgang, men når man så holder hænderne op imod lyset, er der steder hvor man kan kigge igennem, og det dur jo ikke 🙂 SÅ 2 lag af denne. Jeg har på disse billeder lagt 3, for at se hvor stor forskellen er, og den er der ikke.. Ingen forskel på 2 og 3 lag 🙂

Som mange nok ved, er det bare SÅ svært at fange lilla på billeder, men jeg synes egentligt det er udmærket ramt i denne omgang. Så den ligner faktisk det du ser på billederne.

Lakken her hedder Glamazonian og er altså en cremelak. Men FNUG laver også,  Glitter, Holografiske, Metalic og Sher. Derudover kan du også købe både base og topcoat.

Tjek alle lakkerne fra FNUG på deres hjemmeside, som du finder her. Her kan du også shoppe de lækre lakker der koster 125 kr. Jeg har hørt at Deres Holografiske er SÅ vilde – så det må vidst være den jeg køber som det næste. Jeg siger TAK til Charlotte fra FNUG, for muligheden for at anmelde denne lak.

Lakken er tilsendt til anmeldelse, men ordene er mine.

Relaterede Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Charlotte Fnug Munksgaard 4. juli 2013 at 15:18

  sikke fint, TAK

  • Svar krummeskrummelurer 23. juli 2013 at 20:38

   Det er mig der takker Charlotte – den er bare rigtig lækker.

 • Svar Mariann Rand 4. juli 2013 at 15:28

  Den er rigtig flot.

 • Svar Mia 5. juli 2013 at 22:55

  Hold nu op hvor er den lækker :O

  • Svar krummerand 23. juli 2013 at 20:40

   Ja, den er SÅ flot og lækker. Rigtig dejlig farve og Skøn at arbejde med.

  Skriv kommentar