Appeal4 - Heavenly Bamboo

4. Goodiebox – Juli 2013.

YAY – så var det goodiebox tid igen. Og hvilken box. Hvis du endnu ikke er medlem, så tjek lige http://www.goodiebox.dk/ – Det koster 139,- om måneden. Så får du sådan en box – med alle disse skønherligheder 🙂

Hvis du får boxen i forvejen, men endnu ikke har modtaget denne – så er det NU – du skal skynde dig ud af indlægget – for billede kommer her.

Okay – én chance mere 🙂

I denne måned indeholder boxen følgende:

#1. Oriflame Swedish exfoliating spa body scrub. Dette er Full size og koster 128 kr.
Lækkert med en bocyscrub. Det har jeg ikke prøvet før. Det glæder jeg mig til. Og den dufter rigtig skønt af citrus.

#2. A-derma hydralba rich hydrating cream. Full size koster 169,50. Dette er en prøve på 5 ml.
Daglig fugtighedscreme – med super feminin og lækkert duft.

#3. Mua kiss proof lip stain. Full size koster 39,95.
YAY – mit første Mua produkt. Jeg har længe haft et godt øje til MUA, men ikke fået købt noget endnu.  (For s… søren den var svær at få ud af sin indpakning..) Det er en tusch-ish agtig læbestift på filtpen, der blødgører tørre læber og holder på både fugtighed og den diskrete farve. Den kan også bruges som base for læbestift.

#4. Famous x by Sue Moxley baked bronzer. Dette er full size og koster 79,95 kr
Bronzer = uundværlig. Jeg glæder mig til at prøve denne, da jeg altid kun har haft en fra Rimmel.


#5. Nivea in-shower moisturizer. Full size koster 49,95. Dette er en 50 ml. prøve.
Dén har jeg hørt meget godt om. Det er simpelthen en bodylotion du vasker dig med – ish! (arhh – men næsten)  Jep – tag den med i badet og påfør den efter du har vasket dig med din daglige bodyshower. Våd hud absorberer let fugtigheden og den mandelolie der er en af ingredienserne. Vent et par sekunder efter påføring, skyl af, og tør dig som du plejer. Dét er da lækkert 🙂


#6. By Raunsborg soya fyrfadslys. Full size koster 59 eller 99.
Oookaayy. De dufter noget specielt. Lidt a la myggelys ?? Der står de skulle dufte som hvis du er til wellness – der er jeg så nok ikke helt enig. Ikke min kop te – men der er dét der med lys: Kan du ikke lide dem, kan du bare brænde dem 🙂 he he. Eller noget. Og hvem ved – måske dufter de bedre når de brænder. (Jeg er åbentbart så den eneste i denne husstand, der synes de dufter mærkeligt – så det er nok bare mig der er mærkelig 😉

#7. YniQ cosmetic sticks. Dette er full size og de koster 15 kr.
Dém kender jeg i forvejen og elsker dem. Du kan læse en anmeldelse her.


#8. John Frieda full repair. full body shampoo / full body conditioner . Dette er prøver af shampoo og conditioner. Full size koster 89,95 pr. stk.
Altså – jeg bliver lidt forvirret – for først troede jeg det var bodyshampoo – men det er det ikke, det er shampoo og conditioner. Jeg ved endnu ikke hvordan de dufter, men det kan jeg vende tilbage med, hvis der er interesse. Jeg plejer nok at skulle få brugt disse prøver – engang imellem er det nemlig rart at prøve noget andet end det sædvanlige shampoo og balsam. Denne skulle forstærke og genoplive træt hår. Og god hvis du samtidig bruger glattejern, føntørrer osv.

Får du Goodiebox ? Ellers kan du gå ind på Deres side http://www.goodiebox.dk/ og tilmelde dig.

Hvad synes du om månedens box ? Er der én eller flere af tingene du gerne vil have jeg kigger nærmere på ? Så sig endelig til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 - Heavenly Bamboo