GOSH - Growth Mascara og Growth Serum.

GOSH – Girls on film.

Her kommer endnu en anmeldelse, jeg har lavet for GOSH. Denne gang er det glimmer neglelakken Girls on film, jeg har afprøvet.

Den er med runde og sekskantede, lyserøde og sølvfarvede glitter og glimmer stykker, i en klar base. Den er super fin med et enkelt lag, for at prøve noget andet, men den kan også sagtens tåle lidt flere lag, så du får en heldækket glimmernegl. Alt efter, hvad du foretrækker selvfølgelig 🙂

For at vise hvor forskelligt den kan virke, med alt sit holografiske, lyserøde glimmer, og glitterstykker, har jeg valgt at vise den ovenpå en hvid og en sort neglelak. OG på min “bare” franske negl, så I kan se hvordan den dækker. Her har jeg taget et godt lag på ringefingeren, 2 gode lag på lillefingeren og på tommelfingeren har jeg lagt 3 gode, ret tykke lag. Her synes jeg faktisk de 3 lag ville være nok, hvis man vil have en heldækkende glimmerholonegl. Den er simpelthen så flot.

Her er tommelfingeren med de 3 lag på. Når man holder neglen i forskellige vinkler, kan man rigtig se hvordan den glimter, og se hvor meget holografisk der er i. Den er SÅ fin.

Da jeg tog billeder var der desværre ingen sol fremme, men lige inden oplægget skulle op, kom den skønne sol frem 🙂 Billedet er utydeligt, men det er meningen – for så kommer glimmer/holo-effekten så fint frem 🙂

For at vise den ovenpå et par andre lakker også – valgte jeg at kigge i skuffen, hvad der ellers gemte sig af GOSH lakker 🙂 Her har de alle 3 fået et enkelt lag af Girls on film på toppen.

Fra venstre mod højre. Nr. 568 – Metallic Purple. Det er en onecoater – lyserød metallisk lak.

Nr. 2 hedder Frou Frou og har nr. 064. Den har jeg fået i en sampak i Matas, da jeg købte nogle andre ting fra GOSH (Make-up) Den er lyserød og super fin og tøset – kræver 2 lag. Den passer rigtig godt med denne lak over.

Nr. 3. Er nr. 612 – Galaxy – virkelig skøn lak som i sig selv har nogle fine glitterstykker. Den har – synes jeg – en lidt ubestemmelig farve, mørkegråbrunish… Men den er rigtig lækker i efterårsmånederne, og er faktisk en lak, der gør sig godt helt alene 🙂 Den behøver intet over, for at give det “lidt ekstra”. Den skal vidst snart vises frem på bloggen helt for sig selv – det fortjener den 🙂 3 lag skal den ha 🙂 Eller måske 2 generøse 🙂

GOSH produkter kan man købe rigtig mange steder. Bl.a. i Matas, og i Bilka og Føtex. Jeg kan rigtig godt lide neglelakkerne fra GOSH, fordi de ikke ligger i den dyre ende rent prismæssigt. Jeg synes også altid de er nemme at lægge på. Kvalitetsmæssigt har jeg heller ikke noget at sætte en finger på. Her kan man se de forskellige jeg har brugt til sidst. Den første er en onecoater, og Frou Frou og Galaxy har fået 2 lag, så man kan ikke generalisere mht. det. Med hensyn til tørretiden, synes jeg det er ligesom de fleste, de tager lidt tid, men det gør de jo ! Jeg er bare glad for min hurtigtørrende Poshé topcoat. Men jeg tror aldrig jeg har været skuffet, når jeg har købt en af Deres neglelakker.

Deres hjemmeside finder du HER – hvis du vil se alle de produkter du kan købe.

Har du lakker fra GOSH ? Og hvad synes du om dem ?

Girls on film er tilsendt til anmeldelse, men ordene, billederne og holdning er mine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSH - Growth Mascara og Growth Serum.