#17 - Fælles Fredag - Sideway Manicure

Eget ansvar

Elsebeth Egholm – Eget ansvar.

Jeg har jo skrevet at bloggen også omhandler bøger. Det har der så ikke været så meget af 🙂 Meeen, jeg husker da at læse alligevel.. Jeg læser mest krimi og kærlighed. Det er både fra Fifty Shades, over Elsebeth Egholm, Jo Nesbø, Liza Marklund, Therese Philipsen, oooog – ja jeg kunne blive ved.. Jeg har læst en del om kærlighed her i sommer, og er nu vendt tilbage til mine elskede krimier.
Jeg hoppede på den sidste nye af Jo Nesbø Politi – og blev slemt skuffet. Jeg synes den var meget forvirrende, og en smule kedelig. Det var først til sidst – måske de sidste 50 sider, der virkelig fangede mig. Men jeg ville ikke slippe den, de plejer at være så gode, og jeg ville ikke misse denne. Jeg har ellers for længe siden, lovet mig selv, at livet er for kort til kedelige bøger. NÅ!.
Men så blev jeg langt om længe færdig med den, og er glad for jeg holdt ud, det er nemmere at følge med en ny bog, hvis man har læst de andre. Så må vi se om der kommer flere.
Jeg kastede mig over Eget Ansvar af Elsebeth Egholm. Og BUM. Jeg var solgt fra side 1 ! Kender du det ?? Wow. Og  noget der slog mig: Det er skægt at læse en bog, hvor man pludselig “kender” ansigterne.. Jeg fulgte med i serien der blev vist i tv for et stykke tid siden. Og nu ved jeg pludselig hvordan Dicte, Bo, Rose, Peter, Anne, Thorsten, Wagner og Ida Marie ser ud 🙂 Det er så lækkert.
Jeg er ikke kommet så langt endnu, men det handler om: Rose og hendes veninde bliver bortført efter en fælles fødselsdagsfest for Rose og Dicte. Og jagten går selvfølgelig ind på at finde dem igen. Peter har set det ske, og er bange for, at det er nogen i hans omgangskreds der kan have noget med det at gøre… Da da da dam. Jeg glæder mig allerede til at læse videre… så hej hej 😉
Læser du bøger ? Hvad er du mest til ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#17 - Fælles Fredag - Sideway Manicure