GOSH - BB Skin Perfecting Kit.

Ude og Hjemme / Foto-shoot

For et par uger siden, blev der på Ude og Hjemme’s facebook side opslået et link, hvor man kunne ansøge om at komme med i bladet, mod at vise noget nyt shape-fit undertøj. De søgte 3 piger der har lidt runde former og ville medvirke i en mode reportage i Ude og Hjemme.

Jeg ansøgte og sendte et par billeder afsted, og tænkte – ja, det er der nok en millionmilliard der også gør 🙂 Og ja, de fik mange ansøgninger – men jeg blev valgt !! Nå! Nu skulle jeg så tænke lidt mere over det der, med at jeg faktisk skulle fotograferes i undertøj! Og hele Danmark kunne se det!

Man skulle mødes i Dennis Knudsens salon om morgenen og styles. Han var ikke i salonen selv, så det var 3 af hans ansatte der stylede os. Bagefter skulle man ud til Aller Medier og fotograferes i en masse forskellige outfits, der viser om der er en forskel når man bruger det her shape-fit undertøj under sit eget tøj.

Jeg farede jo selvfølgelig vild i den store by !! Hvordan det kan lade sig gøre? Tja, jeg er et vejfinderfjols af format !! Så det endte faktisk med, at jeg kom for sent, og småløb gennem hele byen i øs-plask-regnvejr. Jeg havde heldigvis skrevet telefonnummeret ned til Dorthe som skulle være med hele dagen. Og heldigvis for det, for det eneste jeg kunne på min telefon, var at ringe op. Alt andet var umuligt. Også at bruge kortet!!! Nå, men hun fik mig heldigvis gelejdet det rigtige sted hen, så jeg også kunne blive stylet osv. Men først skulle jeg lige tørres lidt!! Jeg lignede en druknet mus (fra jylland!!)

Hvordan dagen ellers gik, og hvad jeg mere oplevede kan jeg først fortælle om, når artiklen har været i bladet. Men noget jeg allerede nu kan afsløre er, at jeg havde en fantastisk dag, og mødte en masse søde piger. Både vores stylist, fotografen og vores kontakt til Ude & Hjemme, var simpelthen SÅ søde 🙂 De andre 2 piger der også var med på dagen, er også nogle fantastiske tøser, som jeg er glad for, at jeg har lært at kende. Det var en lang dag, og da vi skulle hjem, blev vi enige om, at vi ligeså godt kunne følges, da vi alle skulle med toget mod Jylland. Da vi skulle ind og købe pladsbilletter, fik vi godt nok lidt af et chok. Der var næsten 100 i kø foran os. Det er da viiiildt. Det ville aldrig forekomme i Jylland 🙂

Men vi nåede toget, selvom vi lige måtte løbe til sidst, da der kun var 7 minutter til toget kørte 🙂 Så vores sunset mad måtte vi kaste tilbage i posen og tage med 🙂

Billederne er ikke de bedste, da de blot er taget med min mobiltelefon, men jeg synes sagtens man kan få en fornemmelse alligevel 🙂

Jeg vender frygteligt tilbage med oplysninger om dagen, når bladet er udkommet, og fortæller Jer mere 🙂

Hvad synes I – er det for meget ? Eller er det ok, at der er nogen der “udstiller” sig selv, så andre kan se hvordan man kan komme til at se ud ,med det rigtige udstyr ??

4 kommentarer

 • Tak søde du 🙂 Nej, jeg ved desværre ikke hvornår det kommer i. Måske "Husker" jeg at sige til 🙂
  Kram tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er super sej 🙂 Glæder mig helt vildt til at se billeder og artikel. Hvornår kommer det i – ved du det? Jeg er ikke lige normal køber af Ude og Hjemme nemlig 🙂 Kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lemcke

  Jeg synes det er så sejt og modigt af dig og jeg glæder mig til at læse artiklen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSH - BB Skin Perfecting Kit.