Butter London anmeldelse.

Appeal4 – How to – reverse gradient.

Dette er faktisk et indlæg, der hører lidt sammen med mit sidste Fælles Fredag projekt.

Jeg har lavet en How-to – billedguide til hvordan man kan lave denne reverse gradient. Jeg lagde en gradient – how to – op den anden dag også – se den HER. Det var en gradient med 2 farver – her er der 3 farver, OG den er reverse – så den er lidt mere detaljeret.

Jeg vil prøve at skrive nedenfor hvert billede hvordan det gøres – hvis der er spørgsmål / kommentarer – så skriver du bare 🙂

Og husk: Dette er bare MIN måde at gøre dette på !

Først et billede af det færdige resultat – så du kan se om du har lyst til at se resten af indlægget 🙂

Det er disse 3 smukke lakker jeg har brugt – alle fra Appeal4Tropical Milfoil (nr. 6), Sea-lavender Forever (nr. 5) og Teal Blue Rosebay (nr. 4) Nr. 6 har jeg fået tilsendt til anmeldelse, læs den HER. Nr. 4 og 5 har jeg købt selv.

Jeg startede med at lægge et lag hvidt på alle neglene. Dette kan undlades – for jeg gjorde det kun på denne hånd, og jeg kan ikke se forskel på om det er der eller ej 🙂

Så gør jeg tingene klar. Åbner alle lakkerne så de er nemme at komme til. Jeg bruger en helt alm. rengøringssvamp som jeg har klippet i stykker. Man kan også bruge make-up svampe fra f.eks. Matas. Jeg ved også at nogle har god erfaring med nogle fra Søstrene Grene.

Sørg for at svampen har “samme længde/bredde” som din negl – mål efter før du kommer lak på. Jeg tager først den lyse lak og lægger et godt lag på svampen – herefter den midterste farve og til sidst den mørke. Jeg lader dem gå lidt ind over hinanden allerede her, så de blendes sammen.

Jeg tager svampen og dupper forsigtigt på neglen. Kører lakkerne godt ind i hinanden – men stadig forsigtigt. Flytter svampen flere gange undervejs, for at se om det ser godt nok ud. Tjekker om der er lak nok på svampen stadigvæk. Hvis ikke – så kommer du bare mere lak på – på samme måde som første gang – altså først den lyse og til sidst den mørke. Det er ikke sikkert det er nødvendigt at kommet et nyt lag lak på svampen, efter hver finger – det kommer an på, hvor meget du har på i første omgang. Øvelse… Man bestemmer jo selv, om den lyse farve skal være ned mod neglebåndet eller ud mod fingerspidsen.

Desuden kan man gøre det på flere måder!! Den første hånd, lavede jeg uden at tape af først. – Og se lige hvor meget griseri det laver!!! På hånd nr. 2, tapede jeg af rundt om neglene og du kan se, at de gik lidt bedre 🙂 Men det er en smagssag. Jeg synes også det er lidt besværligt at arbejde med tapen på.. 🙂

Her er det færdige resultat efter første lag gradient. Jeg har renset det værste af, og der er toplak på. Jeg vælger at lægge en hurtigtørrende toplak på, inden jeg går videre til step 2, så jeg ikke kommer til at ødelægge lakken når jeg skal pille tapen af igen. Der er kun et enkelt lag – og måske er der duppet lidt ekstra på nogle af neglene.

Så klipper jeg alle de stykker tape jeg skal bruge (Det kan du også gøre helt i starten, så du ikke risikerer at ødelægge lakken, når du klipper det) Dette er stripingtape, som er helt tynd tape, som også kan bruges bare sådan her i en mani. Det har jeg dog aldrig kunnet få til at fungere.. Sæt dem et sted, så de er nemme at få fat i, et stykke ad gangen med en pincet.

Jeg starter med at sætte et stykke tape på midten af neglen, og herefter et stykke på hver side af dette. De sidder ikke helt lige, men jeg synes ikke det gør noget.

Når du er færdig med at sætte tape på alle neglene, er du klar til næste lag gradient. Sørg for at de sidder helt ind til neglene – altså er trykket godt fast, for at der ikke skal komme lak ind under tapen. Jeg har dem lange, for at det er nemt at pille af igen. Som jeg også gør med en pincet.

Så er der lagt endnu et lag gradient, som er på fuldstændig samme måde som lag et. Forskellen er bare, at nu er det den omvendte rækkefølge. I første lag var det den lyse der var i spidsen, i dette lag er den lyse nede ved neglebåndet. Og her har jeg ikke svinet særlig meget 😉

Så er tapen pillet af igen, og der er kommet toplak på. Tapen pilles af, når lakken lige har fået lov at sætte sig – vent min. 5 minutter.
Når du piller den af, skal du trække forsigtigt, og holde det lige. Ikke skævt, for så kan du komme til at trække noget af lakken med af.

Kan du se begge gradients ?

Hvad synes du om min how to ? Er det til at forstå ?

2 kommentarer

  • Roody

    WOW den er mega fed den mani!! Er helt vild med den, fordi den er så speciel… Jeg har ikke set den før!! Og ja, det er den bedste beskrivelse af en gradient jeg har læst!! Så TAK for det :o)
    – Også TAK for tippet med at man kan bruge forskellige slags svampe til det :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butter London anmeldelse.