Favoritter

Lola Ramona

Sidste gang jeg var til Lola Ramona udsalg, faldt jeg over disse lækre støvler. Det var lige før sommeren gik igang, så jeg nåede kun at have dem på en enkelt gang. Men nu har jeg haft dem på en del gange efterhånden. Både med og uden strømper !! Jeg hader strømper – men jeg er en frossenpind uden lige.. Så er det da fedt, at træde ned i et par støvler med lækkert foer når det er koldt 🙂

Du kan købe denne støvle i rød hos Lola Ramona lige HER – Hvis du ikke lige er til denne model, findes der masser af andre lækre sager – find dem HER – Husk også at du kan finde masser af Lola Ramona hos Sett’n’Style i Horsens – hos frisøren Lisette 🙂

De er helt sorte, med sorte snørebånd – og den karakteristiske lille røde mund på ydersiden af skoene 🙂 De er skridsikre (Hvilket er super godt for en klodsmajor som mig) og så er de jo ikke høje. Jeg forudser allerede nu, at det bliver dem jeg hopper i HELE vinteren 🙂 Heep. Jeg elsker at den lille røde mund er der, det gør dem lidt specielle – synes jeg 🙂

Det er med vilje, de ikke er bundet !! – De er bare så super rare at gå med, og jeg er fan af sko man bare lige kan smutte i 🙂 Og de falder altså ikke bare af 🙂

Hvad synes du om dem ??

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter