GOODIEBOX

Goodiebox September

5. oktober 2013

Denne måneds box er, for mig, viiildt lækker. Jeg elsker at prøve nyt make-up.

Denne gang kalder de den “The Brit Box” for at vi kan prøve nogle mærker der ikke kan købes i DK. Jeg kender dog mange der har købt fra MUA’s egen side, og jeg må sige, at jeg også har været fristet et par gange, når de har billige (altså billigere end normalt) perioder eller fri fragt. Alle produkterne er “billige” mærker. Altså sådan at forstå, at alle kan være med – omtrent supermarkeds priser. Det betyder jo ikke at det er dårlige produkter, og jeg har hørt meget godt om alle mærkerne, så jeg glæder mig rigtig meget til at prøve dem.

MUA Trio Lipgloss. Ca. pris i DK: 39,95

Look Beauty Statement Eyes. Ca. pris i DK 39,95
Look Beauty Cheeky Trio. Ca. Pris i DK: 89,95
Look Beauty Mattify Me. Ca. pris i DK:  89,95

Fashionista Secret Gel Eyeliner 24/7 Style. Ca. pris i DK: 69,95

Jeg er positivt overrasket over denne måneds box, men har desværre hørt flere sige, at de ikke er så begejstret. Hvis man er vant til at købe produkter på nettet, og har prøvet mærkerne før, er det selvfølgelig ærgerligt. Men for mig, der normalt køber make-up i Danmark, er det rigtig spændende at prøve disse mærker.

Som altid – hvis du vil modtage en box hver måned med lækre sager – så kan du blive medlem hos GOODIEBOX.

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Mariann Rand 5. oktober 2013 at 17:30

  Det var nogle fine ting du fik. 🙂

 • Svar krummeskrummelurer 5. oktober 2013 at 17:55

  Ja, det er lækkert 😉

 • Svar Negle Lir 5. oktober 2013 at 18:08

  Jeg er nu også ganske godt tilfreds med boxen 🙂

  • Svar krummerand 5. oktober 2013 at 19:18

   Ja, det var lækre sager 🙂

  Skriv kommentar