Goodiebox September

Dollish Polish

Jeg har længe kigget langt efter Dollish Polish lakkerne. Jeg synes de er vildt fede. For nyligt kunne man få rabat på dem, og jeg købte 2. Den ene er Expecto Patronum som jeg vil vise her, den anden hedder Just Keep Swimming, og den skal jeg nok også vise Jer 🙂 Dollish Polish er et rigtig lækkert og populært Indie Brand. Indie – betyder at det ikke er lavet på en fabrik… Kort fortalt. Det er håndlavet, og de laves ikke i flere hundredetusinder eksemplarer som f.eks. mærker som Sally Hansen, Essie eller OPI.

Da jeg lige fik denne i hånden, blev jeg faktisk en anelse skuffet. Jeg er ikke så god til hvid neglelak – bare sådan!! Men så kom den på, i flere lag (jeg kan faktisk ikke huske om den fik 3 eller 4 lag…) og blev pludselig ret lækker 🙂 Der er rigtig mange glimmerstykker i, og når det så bliver lagt i flere lag, ser det lidt ud som om, det er jelly lag – eller 3d.. Glimmer i flere lag.. Der er både blå og grønne, og i både store og små stykker. Vildt lækker. Og det er lidt lige som om den ikke er helt hvid når den er lagt færdig. Faktisk – så kom jeg til at tænke på Persillesovs!! da jeg var færdig 😉 Ikke helt fair… For den er ikke lysegrøn – men har bare et svagt hint af noget lysegrønt ! 😉

Kender du Dollish Polish ??

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox September