Dollish Polish

Buzzador

Jeg er blevet “buzzer” hos Buzzador. Det betyder, at jeg kan tilmelde mig forskellige events, og modtage et produkt jeg kan vise, bl.a Jer.

Denne gang har jeg modtaget duftlys fra Airwick Black Edition. Det er ikke bare et helt almindeligt duftlys. Det skifter simpelthen også farve ! Det er utrolig smukt at kigge på, og så dufter det skønt. Jeg har fået 2 forskellige dufte – det ene dufter af kanel og æble, det andet dufter af brombær.

Grunden til, at det skifter farve, er pga. et lille batteri der er i. Det kommer i et fint sort glas, med et lille mønster foran. Og når lyset så er tændt, vil der i mønsteret vises forskellige farver – det skifter hele tiden.

Hvis du vil tilmeldes som Buzzador, og afprøve og fortælle om nye produkter, kan du tilmelde dig  HER. Så vil du indimellem modtage en mail om en ny kampagne du kan deltage og buzze om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dollish Polish