GOSH Frosted Gold og Silver

Paradisoffer af Kristina Ohlsson

Der er gået 2 år, siden vi sidst mødte Fredrika, Spencer, Alex og alle de andre i spændingsserien af Kristina Ohlsson. Den nye bog Paradisoffer er 4. bind i serien, men den kan sagtens læses individuelt.

Jeg var så heldig, at jeg lige læste nr. 3, inden jeg gik igang med denne, så det var helt frisk i erindringen.

Fredrika og Spencer har fået barn nr. 2, og hun er stoppet med at arbejde hos Politiet. Hun har istedet været så heldig at få en midlertidig stilling i justitsministeriet.

De er, i justitsministeriet, igang med en sag om udvisning, da De modtager bombetrusler flere steder i byen. Vi følger politiets og ministeriets arbejde i at opklare denne vanskelige situation.
Næsten samtidigt modtager et netop lettet fly en bombetrussel, der vil komme til sprængning hvis ikke udvisningssagen bliver droppet.

Herefter følger vi et hæsblæsende døgn, hvor alle i og omkring udvisningssagen deltager. Samtidigt deltager politiet og regeringen i USA også, da det er der flyet er på vej hen.

Den udviste asylansøger bliver interviewet rigtig mange gange, og man besøger også familien, for at se hvor forbindelsen er. Man er mange steder omkring, og det er svært at finde hoved og hale i det hele for både regeringen og politiet.

Man følger personerne der er involveret meget tæt, så vi kommer til at kende hovedpersonerne rigtig godt, og hører om mange forskellige aspekter af Deres liv. Og hele tiden tror man at man har lugtet lunten, og ved hvad det hele handler om. Men så tager historien en ny drejning! Man følger situationen næsten minut for minut, og hopper hele tiden mellem flyets situation, Stockholm og Washington. Og de sidste 2 timer man følger, er yderst spændende.

Jeg synes det var en god bog, men med utrolig mange ting at forholde sig til. Jeg bliver let forvirret over de mange mennesker der er med, og over at der er så mange forskellige instanser involveret. For mig var det en “tung” bog af få læst, men som jeg har skrevet længere oppe – de sidste 2 timer vi følger, er rigtig spændende, og der er bogen næsten umulig at lægge fra sig. Og så alligevel… Jeg gjorde det indimellem for lige at få et pusterum, fordi jeg alligevel føler at jeg er “tæt” på. Jeg er glad for, at jeg har læst de andre bøger også, ellers tror jeg godt det kan være svært at følge helt med. Men selvfølgelig kan det lade sig gøre uden, der er bare noget “baggrund” der er rart at have.

Den får 4 stjerner ud af 5 fra mig (Ved godt det er hjerter 😉 ). Den er god og velskrevet, der er bare, for mig, alt for mange at holde styr på.

Er du blevet inspireret, og har lyst til at læse Paradisoffer af Kristina Ohlsson – kan den købes på SAXO.com – lige HER 

Bogen er sendt til mig af SAXO – til anmeldelse på Saxo.com – men ordene og anmeldelsen er min mening.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSH Frosted Gold og Silver