FÆLLES FREDAG

#25 – Fælles Fredag – Søde sager

18. oktober 2013

Okay – denne synes jeg faktisk jeg havde lidt svært ved !! Jeg blev ved med at tænke cup-cakes – og det kan jeg ikke lave.. Slik – hm.. kan ikke lide lakrids konfekt – og godt og blandet synes jeg var for svært. Overvejede en overgang om jeg kunne lave en soft-ice – og var faktisk, helt seriøst på vej ud i skabet efter kagekrymmel ! Men så endte det bare med dette. Jeg lavede et “par” forsøg, I får de 2 af dem.

Den første er med den hvide Snow Virgin fra Ciaté på ringefingeren, og Well Holo Dolly! fra Foxy Paws på de andre, og en lille klar sten. Jeg har et lille stampet jordbær ovenpå den hvide – det er plade BM05 fra Bundlemonster og lakken det er lavet med er Butter London´s Blowing Raspberries – og herpå er der lyserøde sten på. Var ikke tilfreds – så måtte prøve igen.

Det næste forsøg, er stadig med Ciate på ringefingeren og et nyt rødt jordbær – og Butter London´s Blowing Raspberries på de andre negle.

Jeg er lidt bedre tilfreds med dette forsøg – så det er mit endelige resultat til SWEETS forsøget idag 🙂

Kig ind hos de andre bloggerladies og se Deres søde sager 🙂

Relaterede Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Sardrup 18. oktober 2013 at 19:38

    Jeg kan helt klart bedst lide dit andet design, men jeg er også så konservativ! :-p Vildt lækker Butter London lak 🙂

  • Skriv kommentar