DIVERSE INDLÆG

Happy New year

31. december 2013

Et sidste lille indlæg her i 2013.

Det har jo været mit første år som blogger, og jeg må sige det har været SÅ dejligt at komme igang, og det var noget jeg havde gået med i tankerne i lang tid. Det er mit nye skønne fristed – jeg elsker at skrive, jeg elsker at tage billeder = Det er ren win win 🙂

Tak fordi I følger med, tak fordi I deler, tak fordi I er med i mine konkurrencer. TAK for I år – fra mig til dig.

Vi er forbi de 20.000 sidevisninger – dvs. at jeg snart starter en ny konkurrence op – én konkurrence hvor man kan vinde et par øreringe eller et armbånd som jeg selv har kreeret 🙂
Husk at følge med i konkurrencen om at vinde et gavekort, til tilskud til et ur – find den HER.


Et sidste billede skal I også ha 🙂 Den mani jeg slutter 2013 med, og går ind i 2014 kommer her

Color Club Beyond – holografisk lækker og sort 🙂 2 lag kræver den, og den er god at arbejde med, som de andre 2 holografiske jeg har fra Color Club.

Men jeg syntes alligevel der manglede lidt. Det er vel nytår ? Så jeg kom lidt glimmer på spidserne

Først et tyndt lag af Essence glitter topper 01 Bella og herefter et lille lag af min yndlings effektlak fra 2013 – L’oreal’s Confetti’s (Det er de sort/hvide stykker) – den har jeg dælme brugt meget ! Den kan redde enhver lak 😉

Alt fra mig for nu. Pas på dig selv og alle De andre 🙂
Møs herfra og

RIGTIG GODT NYTÅR TIL DIG OG DINE – vi ses næste år 😉

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar