Happy New year

Appeal4

Jeg vil super gerne vise 3 af mine nye neglelakker til Jer. De er alle 3 lilla – og lige så smukke de er – lige så sindsygt svære er de at tage billeder af. Jeg er fan af lilla. Jeg er ikke fan af at tage billeder af lilla…. But here goes.

Den første er denne smuksak – Pansy Purple
Den er fra Deres Limited Autumn 13 Kollektion

Den har fået 3 lag for at dække helt. Den chanchere i farven, og er smuk fra alle vinkler.

Den næste i rækken jeg vil vise Jer, er fra Deres nye basiskollektion fra 2013. Dvs. de ikke er limited – men er lakker, de bliver ved med at føre. 
Jersey Lily

Det er den af de 3, som har været aller sværest at vise Jer den rigtige farve i. Den ser helt blå ud på disse billeder – det er den ikke. Den dækker i 2 lag

Se lige HER hvor Appeal4 selv viser billeder af den. De ligner jo slet ikke mine. MEN lakken er så smuk. Den ligner faktisk lidt flasken på billede nr. 2 :p Ved godt det sikkert ikke hjælper dig… Jeg skal have fundet en ny metode til at tage billeder af lilla lakker 🙂 Hvis du er blogger – må du gerne dele dit fif 🙂

Sidste lak i denne omgang er fra Limited Christmas/Winther 2013 kollektion.
Meadow Rue
Helt dyb mørk lilla lækker farve. 3 lag har den fået for at være heldækkende. Men for sådan en lækkerhed, er det jo ingen sag. 

Se lige alle de lækre gnister der er i lakken..

Appeal4 er jo dette danske firma som laver super lækre neglelakker, til dig og mig. Til priser hvor alle kan være med. Appeal4 har en basiskollektion, og derudover 4-5 temaer årligt, som passer til årstiden, og ind i dagens modebillede. Derudover samarbejder de også med en organisation, hvor en del af overskuddet går til velgørenhed. Desuden tester de ikke på dyr. Det er da lækkert.

Hvis du vil have fingrene i nogle af lakkerne fra Appeal4, kan du finde Deres forhandlerliste HER.

Appeal4 har Deres egen blog, hvor du altid kan finde en masse forskellige designs, som bloggerne laver – Se bloggen HER
Hvis du vil se billeder af alle lakkerne, kan du finde swatch af dem HER

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy New year