SKØNHED & MAKEUP

GOSH – New in

12. januar 2014

Jeg skulle egentligt ikke lige have en ny mascara lige nu, da jeg har en jeg er igang med, og 2 andre der bare står og venter :p – Meeen – et stk. 25 kr – tag 2 for 30 !! Såååehh – det var da et must, syntes jeg. Den første er sådan en 2-steps – hvor du først maler vipperne hvide, hvilket skulle gøre dem længere, og den skulle fange selv de mindste vipper. Og herefter kommer du så den alm. mascara på. Jeg har forsøgt at finde andre swatches af dem, fra andre bloggere, og har fundet en god og en halvdårlig anmeldelse 🙂 Så det er spændende..

GOSH – Eyecatching 2 step Mascara
 GOSH – Intense Lashes Lengtning Mascara

Den mascara jeg bruger nu, er også fra GOSH, nemlig den jeg anmeldte i sommer – se anmeldelsen HER. Det er virkelig også en lækker mascara 🙂 Jeg knus elsker den – og serumet virker! Det gør det altså !

Jeg er spændt på disse 2 – er det nogen du kender, så skriv endelig – er spændt på at høre hvad du mener.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar