Stine A smykker.

Sara Blædel # Dødesporet

Jeg elsker at læse. Bare hvis nu du ikke havde opdaget det :p De fleste bøger jeg læser, låner jeg på biblioteket, frem for at købe dem. Ikke fordi jeg ikke vil eje bøgerne. Bare fordi det er billigst at låne… Og når der så udkommer en ny bog af skønne Sara Blædel, ja, så går der altså lige en smule tid, inden det bliver min tur til at starte med at læse 🙂

Hun er Danmarks krimidronning, hvis du spørger mig 😉

Vi følger selvfølgelig stadig Louise Rick og hendes plejesøn i livets strabadser – og vi følger deres hverdag på godt og ondt. Louise har været sygemeldt en rum tid, og starter nu op igen på arbejde, og der er selvfølgelig straks en sag at tage fat på.

Der er forsvundet en dreng i den skov hvor Louise´s gode veninde og mand bor. Det er samtidig også i nærheden af, hvor Louise er født og opvokset, og vi kommer hurtigt til at møde nogle af de personer som var i hendes ungdomskreds. Det viser sig hurtigt at nogle af hendes eks-kærestes gamle venner, er dybt involveret i drengens forsvinden. Derudover falder der pludselig nogle brikker på plads for Louise, mht. eks-kærestens pludselige selvmord.

Det er som sædvanligt en krimi lige efter mit hoved. Jeg havde rigtig svært ved at lægge den fra mig, da jeg først var gået igang. Og det tog da også kun 5 dage, fra start til slut.

 

Jeg giver Dødesporet af Sara Blædel 5 hjerter ud af 5. Den er godt skrevet, der er en super spændende handling, og man bliver hele tiden lige nødt til at se hvad der sker på den næste side. Plottet er godt, og man kan ikke lure slutningen før til allersidst. Tak for endnu en god bog 🙂 Jeg glæder mig allerede til den næste.

Er du til krimi ? Eller hvad kan du godt lide at læse 🙂 Lad mig endelig høre, det kunne jo være jeg kunne blive inspireret 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stine A smykker.