#37 - Fælles Fredag - Match dine øjne

Bodynordic

Jeg har testet et produkt for Bodynordic, nemlig Lift Me Up Décolleté & Neck Cream.
De søgte et par testere på facebook, Og jeg var heldig at blive valgt ud.


Det er en rigtig lækker creme at påføre. Den trænger hurtigt ind, er velduftende, og efterlader huden blød og smidig, uden at fedte. Nu har jeg selvfølgelig ikke testet den i en lang periode (kun ca. 3 uger), og kan derfor ikke udtale mig om langtidsvirkningen. Men det er ihvertfald en lækker creme at bruge.

Décolleté er jo det stykke foran på kvinden der vil være synligt, hvis man bruger en nedringet kjole :p ej pjat – Ifølge wiki – er det mellem talje og halsen – både foran og bagpå, og som man måske ofte glemmer at smøre ind. Jeg gør ihvertfald…

Hvis man bruger en alm. lotion, kan det godt være man husker at få givet hele kroppen – helt op til ansigtet. Men hvis man kun bruger en alm. ansigtscreme, tror jeg ofte, at man glemmer halsen og det øverste af brystet. Dét er så lige præcis her, denne creme går ind og dækker 😀

Jeg synes indpakningen og tuben er flot at se på. Det er noget jeg tænker meget over, når jeg vælger skønhedsprodukter. Hvordan de ser ud ! Hvis indpakningen ikke er i orden, køber jeg det ikke. Det er måske lidt snobbet ? Det ved jeg ikke, jeg synes bare, det giver førstehåndsindtrykket, så selvfølgelig skal det også være i orden.

Hvis du er blevet interesseret i denne skønne creme, kan du finde den HER til 149,- kr. Fri fragt hvis du handler for 500 kr. Ellers er fragten fra 35 kr. og op til 55,-, alt efter hvilken metode du vælger.

De har mange andre lækre sager hos Bodynordic, og jeg har kigget en del i kataloget jeg fik med…. Tror måske der skal handles en lille smule – Prøv f.eks. at se denne lækre drypfrie håndsæbe til kun 29. Igen er der kræset for udseendet. Eller denne lækre shampooconditioner, shower cream og body oil lotion til bare 49 kr. pr. stk. Eller du kan købe 4 produkter + check-in-bag for 179.

Udover disse skønne ting, har de f.eks. også neglelak, solcreme, deo roll-on og heat protection spray. Nå, men jeg savler videre på hjemmesiden og i mit katalog 😀 Jeg er fan 😀

Kender I Bodynordic ? Eller kender I denne lækre lotion ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#37 - Fælles Fredag - Match dine øjne