Designer Mudder

GOSH Mascara

Jeg fandt denne mascara i Føtex sammen med en anden GOSH mascara. 25 kr. stk. – 2 for 30 !

Jeg har hørt at de skulle være udgået, så grunden til at jeg laver indlægget er faktisk bare for at vise, at de mascaraer med en tilhørende “hvid undermascara” – virker. Jeg tænker det gælder for de fleste nemlig. Har prøvet en for mange år siden, den virkede også – den kunne jeg bare ikke tåle. Denne hedder Eye Catching 2 step mascara.

Jeg har taget før og efter billeder, så I kan se at det gør en forskel 😀

På nr. 1 – har jeg ingenting på – billede 2 har jeg påført det hvide – og på nr. 3 har jeg så kommet mascara på. Jeg ved altså ikke hvor mange lag jeg har på – jeg bruger rigtig lang tid på at komme mascara på – og går gerne efter igen når det har siddet lidt. Men det er ikke fordi jeg kommer mere mascara på børsten. Jeg er bare meget omhyggelig med den 😀 (jow – jeg kommer mere på, hvis jeg går over det igen efter 5-10 min 😉 )  Også lige et billede af børsten 😀

Kender I denne mascara ? Eller en anden slags der har “underlak” på også ?

2 kommentarer

 • Hej Sasha.

  Nej det har jeg ikke, hvis jeg bare er omhyggelig med mascaraen. Men jeg kan godt følge dig i hvad du mener.

  Vh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Har du problemer med at det ikke bliver helt sort, altså at man kan skimte det hvide under det sorte? Har haft oplevet det med en anden, og det vil man jo helst undgå, nu når den ellers giver flotte vipper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designer Mudder