GOSH Mascara

Nyt hår :D

For rigtig rigtig (rigtig) længe siden, var jeg så heldig at jeg vandt en gratis klipning og retning af bryn, hos denne søde frisør By Blicher.

Lige da jeg vandt den var jeg netop blevet klippet, så jeg aftalte med Tenna, at jeg bare skulle kontakte hende, når jeg trængte til at blive klippet igen.. Det har jeg så gjort i et stykke tid nu, men det der med at tage sig sammen…. Det er lidt svært, når man aldrig helt ved hvad morgendagen bringer af skavanker :p Jeg kan aldrig helt vide hvordan jeg har det når jeg står op, så er det svært at planlægge.. Men nu skulle det være, og hun har været hos mig i dag for at klippe mine meget tiltrængte spidser, og rette mine bryn 😀

Det smarte for mig, var jo netop at hun kom til mig – det er da super praktisk, at jeg ikke skulle ud af døren for at blive klippet. Ren win win 😀 Hvis I har lyst til at lade Tenna klippe Jeres hår, vil jeg ihvertfald sende mine bedste anbefalinger <3 Super sød, sjov og dejlig pige 😀 Og let at tale med også 😀

Så tak, Tenna, for min gevinst i september 😀

Jeg har ikke lige et billede af mit hår inden, men det var ihvertfald lækkert da hun var gået 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSH Mascara