GB - by Gun-Britt // Anmeldelse for Bodycollection

Appeal4 – Candy Tuft // Anmeldelse

Endnu en anmeldelse for Appeal4 – denne gang den super smukke lyserøde Candy Tuft. Den er også fra Deres kollektion Limited Spring 2014. Lakkerne er jo alle 3-free – hvilket betyder, at de er fri for parabener, foramaldehyd og toulene. OG så tester de ikke på dyr <3.

Den dækker okay i 2 lag, den har dog fået 3 på disse billeder. Der er tit, at det kan snyde på billeder synes jeg… Så ofte har jeg behov for at lægge et extra lag pga. billederne. Men det behøver du ikke at gøre derhjemme 😀 

Den er nem at lægge med den, som altid, gode pensel i. Jeg synes ikke den trækker streger, eller på anden måde gør det svært. Så det er ihvertfald én jeg kommer til at bruge tit. (Har I opdaget jeg ÆÆÆLLLSKER lyserød???)
Faktisk så var det jo denne lækre lak, jeg brugte til sidste uges Fælles Fredag som var fastelavn / Kan du gætte hvem jeg er. Og jeg må da indrømme, at jeg selv var ret vild med designet 😉 

Og de var stærkt inspireret af mine yndlingssko fra Lola Ramona.

Husk at du kan se den fulde forhandlerliste på Appeal4 lakkerne på hjemmesiden – både de fysiske butikker og internetbutikkerne.
Lakken er tilsendt til anmeldelse, teksten og billederne er mine egne. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GB - by Gun-Britt // Anmeldelse for Bodycollection