Mellisa

Café Noir

Okay… Hvis det er noget jeg kan li – så er det kaffe. Hele dagen, og meget af det. Jeg er vokset op med, at der ALTID var kaffe på kanden. Hvis den var tom, blev der lavet nyt. Det er noget jeg har taget med mig videre, jeg har (næsten) også altid kaffe på kanden. Medmindre…. jeg er gået i instant mood. 
Det er nemlig så nemt, bare lige at koge vand til en enkelt kop kaffe. Og i mange år, har jeg været fan af Café Noir. Det er bare godt. For nyligt læste jeg på en blog – kan ikke lige huske hvilken – at man kan få kaffe med karamel… Og hvis det er noget jeg (også) godt kan li – så er det karamel (og lakrids

) Så det måtte jeg prøve. Jeg har fundet denne lille trold i fakta til 30 kr. Og man kan også få en med chokolade !!

Og så er jeg altså vild med, at man bagefter kan bruge glassene til at have stående så fint i køkkenet. Jeg har en med kakaopulver, sukker og rørsukker. 
Hvis du er til kaffe, der smager af andet end kaffe – så skulle du prøve denne. Mums den er lækker og lidt hyggelig 

2 kommentarer

  • 😀 Det var jeg heller ikke førhen 😀 Men et par år med camping i Italien, hvor det var nemmere med "koge"kaffe end kaffemaskine-kaffe – lærte mig at drikke det 😀 Og nu er jeg rigtig glad for det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg ELSKER også kaffe og drikker det hver dag 🙂 Dog er jeg ikke så god til kogekedel kaffe .. Men den lyder spændende!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mellisa