Appeal4 // Morning Glory

Fælles Fredag // Påske

Påskehumør ? Njaaeææ.. Men det er super dejligt med nogle fridage hvor jeg kan sove, og forsøge at blive udhvilet, inden arbejdet igen kalder på tirsdag.

Jeg startede med at lave neglene i hver sin farve. Og lod dem tørre rigtig godt.

Pegefinger: Hot Lips – Appeal4 – (prikkerne er Hollis Milkweed også Appeal4 – og Hot lips ovenpå igen.)
Langefinger: Glamazonian -Fnug – (Og bagefter gradient med: Glamazonian, Pamplona Purple (OPI) Dutch `ya just love OPI, og Planks a lot (OPI))
Ringefinger: Pepperminty – Ciaté. (Kaninen: Hollis Milkweed, Hot Lips og Rimmel Black Out.)
Lillefinger: Baby Tears – Appeal4. (Og ovenpå: Butterfly Bells – Appeal4)
Tommelfinger: Pamplona Purple (- og modsat af Langefingeren med gradient.)

Nu har I alle farverne – her er hvad jeg også har gjort.

Herefter lavede jeg mit påskepynt. Decals på langemand, lillefinger og tommelfinger. Og lavede en gradient ovenpå (ikke på lillefinger). Det kan man overhovedet ikke se på tommelfingeren, så den får I ikke at se. Det er heller ikke helt pænt på langefingeren, men det må være sådan..

En lille ninkaninus på ringefingeren, og prikker på pegefingeren.

Jeg havde faktisk først tænkt at det skulle være den nemme udgave, nemlig de 2 lakker jeg lige har fået hjem fra Models Own. Duck og Swan. Men tænkte alligevel, at det ville jeg ikke nøjes med. I ser lige en hurtig swatch af dem begge 2. De hedder speggled eggs, og egner sig altså godt til påske 😀

Duck
Swan

De kommer i et indlæg for sig selv. Men jeg synes de ligner påskeæg 😀

Husk at kigge forbi de andre damer også 😀

Rigtig god påske.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Morning Glory