Fælles Fredag // Sort/hvid

OPI Haul

Rema1000 havde jo OPI neglelakker til 39 kr. fra søndag. Men mange forretninger begyndte at sælge lakkerne allerede torsdag og fredag – og nogle havde altså udsolgt allerede der. Jeg var heldig, at en veninde var afsted lørdag morgen, og ringede fra butikken. Så jeg fik dem jeg gerne ville have – 6 stk. (Og en enkelt Essie fra Bilka til 49) (Og så kom jeg til at købe en enkelt lille ven mere mandag 🙂 )

Jeg havde hele tiden haft til hensigt at jeg ville lave gradient med bl.a. den gule – det kom til at se sådan ud 😀

Det er 
I Just Can’t Cope-Acabana
Where did Suzi’s Man-go
Toucan Do It If You Try

4 kommentarer

 • Mia

  Rigtig flot gradient 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også købt 6 stykke, men var ikke lige så heldig som dig, eller jo på en måde.
  Efter at Gmail være rundt i omkring 5 forskellige Rema 1000'er havde jeg kun fundet 1 stk. og alle steder fortalte sammen historie om at de var sat til salg torsdag-fredag og at de desværre ikke havde flere.
  Jeg skrev på Rema's side på Facebook at det var dårlig markedsføring i deres butikker, at sætte vare frem som først kommer i avisen ugen efter, for så er der mange der reelt ikke har en chance for at købe den eller de pågældende varer.
  Jeg fik et svar hvor de beklager at det var sket og at de ville bedre deres butikker om at stramme op.
  Jeg blev bedt om at skrive til Rema påske deres hjemmeside og det gjorde jeg så efterfølgende.
  Tirsdag formiddag blev jeg så ringet op af en Rema butik i nærheden af hvor jeg bor, at de havde 11 stykker som var sat til side til en kunde, men hun var ikke kommet som aftalt og jeg var derfor meget velkommen til at komme og se hvilke jeg gerne ville købe.
  Jeg tog afsted og jeg købte 5 stykker, en af hver af de farver der var.
  Så jeg fik også 6 stykker ialt (:
  Det er ikke helt de samme farvel som du har, men jeg har nogle af dem (:
  Håber at der kommer tilbud på andre mærker også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var godt du fik nogle af dem Lis. Det er også bare så uartigt at sælge dem før tid. Super butik der kontaktede dig. 😀 Der er ofte tilbud på Essie enten i Føtex eller Bilka 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Sort/hvid