CND Scentsations // Paradise Collection

Appeal4 // Lavender Daffodil

Lavender Daffodil – nr. 26 er fra Appeal4’s Limited High Summer 2013 kollektion. Ligesom resten af kollektionen er den udsolgt fra lageret, men du kan være heldig at den findes hos en af forhandlerne i nærheden af dig. Se hele forhandlerlisten her.

Den dækker i 2 lag, og er nem at arbejde med. Der er topcoat på, på billederne. For mig, bliver en mani først helt fuldendt når jeg har lagt topcoat. Jeg synes at den ligesom udligner det hele lidt. Gør den lidt mere smooth 😀 MEN der er sket en lille “skade” på min ringefinger her. Sådan går det, når man kommer topcoat på i en mørk stue… Og så skal jeg vidst igang med negleolien…

Den er lavendel-farvet, men hælder meget til det støvede lyseblå. Super flot farve. Og passer rigtig godt lige her mens vi venter på sommer.

Husk at følge Appeal4 på facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND Scentsations // Paradise Collection