Appeal4 // Baby Tears

YniQ vs. fnugfri wipes

I kan godt se det ikke ? Jeg er ved at løbe tør for de gode vatrondeller fra YniQ. SÅ jeg tænkte at jeg ville se om mine andre fnugfri wipes var lige så gode.

Gul lak – lakfjerner fra Lidl (Min yndlings… – både fordi det er med pumpe, og fordi det bare tager alt alm. lak – med det vuns.. Den er jeg forøvrigt løbet tør for – så jeg skal i LIDL…) og så prøve én hånd af hver.

De alm. fnugfri wipes fra f.eks. ebay – eller Nailmania kunne hver klare én negl. ÈN !! så gik de i stykker.

På den anden hånd tog jeg YniQ. Der brugte jeg så her 2 rondeller til hele hånden. Ofte kan jeg dog nøjes med en enkelt til hver hånd. Men resultatet siger det hele. YniQ er altså bedre end de her fnugfri wipes. Man kan naturligvis også bruge helt alm. vatrondeller – til 6,95 fra Føtex, og det gør jeg også ofte. Men med dem kan jeg heller ikke nøjes med én pr. hånd. Der bruger jeg også en del flere.

De fnugfri wipes fra f.eks. Nailmania, hvor jeg har handlet sidst, er jo super gode til andre formål. F.eks. til at fjerne sticky layer på gelé negle. Og det bliver jeg ved med at bruge dem til. Men de fjerner altså ikke min neglelak lige så effektivt som YniQ.

YniQ kan du jo snart købe i Matas landet over, men indtil det, kan du jo købe dem her hos YniQ, eller se en forhandlerliste her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appeal4 // Baby Tears