Fælles Fredag // Skittlette

Dove // Vundet

For nogle uger siden, deltog jeg i en konkurrence hos Ibbyheart.com. Det var en konkurrence sponsoreret af Dove, som ville donere 5 kr. pr #makeupfrimandag – selfie. Det gjorde de blandt andet, for at give unge piger mere selvværd. Og man må sige, at der blev samlet godt ind. Jeg har lige læst at de har doneret 100.000 kr. til Global Dignity. På bare 4 uger, lykkedes det altså Dove at samle så stort et beløb. Det er flot. Mit eget 

Ihvertfald så vandt jeg. Stort. Man kunne vinde 15 produkter fra Dove – men hvis man lige tæller efter, er der faktisk 18 produkter … Og det passede jo perfekt til det jeg havde skrevet på Instagram:
Holy Guacamoly :O 

Så i et par dage har jeg været totalt Dove’ed up 😀 Med Dove produkter fra top til tå 😀

Dove hair therapy – Nutritive solutions shampoo. Super lækkert produkt, der dufter rigtig dejligt. Man skal bruge meget lidt shampoo, i forhold til hvad jeg er vant til med min normale shampoo. Så første gang jeg brugte den, stod jeg simpelthen med shampoo i mængder så store, så … ja.. Men jeg vil sige, at der er behov for en balsam efter brug af denne. Mit hår føltes lidt stridt. Men så var det jo heldigt, at det netop var en (eller 3!!) balsam jeg fik med extra 😀

Dove hair therapy – nutritive solutions balsam. Den gjorde til gengæld underværker. Mit hår føltes super dejlig blødt efter brug af denne. Og duften er også fantastisk.

Dove Deeply nourishing body wash – Det er bare så rar en følelse, når man vasker sig i noget, som får huden til at blive dejlig blød og duftende. Det kan jeg ihvertfald godt lide. Og det gør denne shampoo på fineste vis.


Dove Body milk – essential nourishment. Og hvis ikke man synes man fik blød nok hud, af at bruge shampooen – ja, så gør man det ihvertfald når man kommer cremen på. Så går man lige til babysilkeblød. Wauw – den er lækker. Og dufter selvfølgelig også fantastisk 😀

Dove original deo roll-on. Holder hvad den lover – op til 48 timer. Jeg plejer at bruge roll-ons, men grunden til, at jeg ikke køber Dove normalt, er, at jeg synes der kan sidde lidt creme på kanten, når man er færdig med at komme deo på. Og det er, for mig, et irritiationsmoment, da det ikke plejer at være sådan ved mine normale deo’er. Jo jo – man kan jo bare tørre det af. Men det var bare lige…

Dove original antiperspirant spray. Jeg glæder mig til at tage denne i brug, og se om den er god, den dufter frisk og dejligt ihvertfald. Men det er som sagt mange år siden jeg sidst har brugt spray.

Fælles for produkterne er, at de dufter super lækkert og frisk. Jeg forbinder det med nyvasket sengetøj, der har tørret ude i solen, og bliver lagt på lige inden sengetid. Ahh.

For mig ville det være et extra plus hvis, især, cremen var i en pumpeflaske. For når man skal tage ad flere omgange, bliver bøtten jo helt fedtet ind. 😀 Igen – man tørrer den jo selvfølgelig bare af – men det ville bare være lækkert synes jeg 😀 Jeg er vidst bare en “pumpepige” 😉
+ Det med at der sidder creme tilbage på deo roll-on’en når man er færdig.
 Ellers er det helt bare et stort lykkeligt + 😀 Yay.

Dove har en hjemmeside, hvor du kan læse en hel masse om produkterne. F.eks. har jeg lige erfaret, at de også sælger produkter til mænd 😀 De har produkter til farvet hår, håndsæbe og produkter til sart og sensitiv hud. Kig forbi og se om der er noget du kan bruge 😀

Du kan også følge med på Doves egen facebookside.

Dove produkter kan du finde i  dagligvarebutikker som f.eks. Bilka og Føtex, eller f.eks. Matas.
om
Og hvis du ikke i forvejen følger ûber skønne Ibbyheart.com – så er det vidst på tide at kigge en tur forbi <3

Jeg har vundet de viste produkter. Billeder og tekst er mit eget, og jeg tjener ikke noget på dette indlæg om produkterne. Det er af egen fri vilje og lyst, at jeg skriver om dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Skittlette