O.P.I // Where did Suzy's Mango og Toucan do it if you try

Stylebox gevinst // Vundet

Ja, så skete det jo igen… Jeg vandt en præmie. På facebook hos Stylebox By Matas i Frederiksberg Centret .

Det var jo super fedt – indtil de skrev på siden – Glæder os til at se dig i butikken. Så var det at jeg tænkte. F… . Der er alligevel et stykke vej fra det mørke Jylland til Frederiksberg…. (Ikke for det da – for jeg ville da gerne en tur derover af 😀 :D)

Nå, men kender nogle stykker i det store udland (Læs: omkring København!) efterhånden, så jeg forhørte mig lidt ad. Der var også en super sød og dejlig pige der gerne ville hente og sende til mig (Tak igen Sasha <3 ) – men efter et andet råd jeg fik, ringede jeg til Stylebox og hørte ad, om de ville sende, hvis jeg betalte fragten. Og det ville de da rigtig gerne – og det kostede IKKE noget <3 Yes baby, tænkte jeg 😀 Så er der noget ve’ et 😀

Så i dag modtog jeg denne lækre pakke

Og mums…

Orofluido hårlak. Jeg har i forvejen Orofluido olie til håret, og det dufter jo bare lækkert. Men den her hårlak ikk… Den dufter VIRKELIG lækkert.  Åh, jeg frygter, at den hurtigt forsvinder, og mit hår er meget lakket fremover.

D:fi D:struct er en super lækker voks, som jeg er sikker på at mine drenge kommer til at bruge til den er meget, meget tom ! Dufter også super lækkert, så jeg glæder mig til at høre hvad de synes.

Revlon Uniq one.. Er godt for tørt og beskadiget hår. Det skal i håndklædetørt hår, og skal ikke vaskes ud igen. Det har også en dejlig og behagelig duft, som jeg glæder mig til at proppe i håret 😀

Og til sidst vil jeg bare lige sende rigtig god karma til Stylebox i Frederiksberg centret. Og et kæmpe stort tak 😀

Man kan også handle i Stylebox på nettet – tjek det ud lige her – og der er faktisk gratis fragt 😉 Og virkelig mange lækre produkter 😀

Har du prøvet at være i Stylebox ?? Jeg ville super gerne ind og kigge lidt rundt 😀 


Produkterne er vundet, men jeg får ikke noget for at skrive dette indlæg – det er af egen fri vilje. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

O.P.I // Where did Suzy's Mango og Toucan do it if you try