NEGLELAK & DESIGNS

KIKO – Sugar mat // 637 – Turquoise

6. juli 2014

Jeg elsker tekstur lakker. Denne er bestemt ingen undtagelse – KIKO Sugar mat nr. 637 Turquoise. Den tørrer jo (som navnet antyder!) mat op, og det gør, synes jeg, at man kan se de små ujævnheder på smukkeste vis. Den har de fineste små korn som er ret tydelige, og det kan jeg godt li. 😀 Men jeg tror det er hit eller miss – enten kan man li det, eller også kan man ikke 😀

Jeg har vist min røde tekstur fra KIKO – Magenta – her.

KIKO er begyndt at sende til Danmark – men de lakker jeg købte sidste sommer, købte jeg i Italien i en KIKO butik 😀 Man måtte desværre ikke tage billeder inde i butikken (Har dog fået at vide senere, at andre har fået lov !), men jeg har da lige et enkelt udefra 😀 Jeg skal ikke til Italien denne sommer, så det bliver et forhåbentlig gensyn en anden gang 😀

Den dækker faktisk ret godt, for den er næsten fuldt dækkende i et enkelt lag – den har dog fået 2 fordi den skulle være fin til billederne 🙂

Jeg synes at penslen er en smule tyk, og det er som om, at der sidder en del lak i selve penslen også. Så den kan være lidt svær at lægge, hvis man har smalle negle. På mig går det helt fint, da mine er ret brede.

Hvis du vil ind og lure lidt, kan du tjekke KIKO’s hjemmeside ud her – der er jo både lak og make-up. Og jeg kan da sige så meget, at de har en fast pudder der er ret SÅ lækker…

Kender du KIKO ??

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Katrine Guldbæk 6. juli 2014 at 16:26

    Sikke en smuk farve – er vild med effekten 🙂

    • Svar krummes krummelurer 6. juli 2014 at 21:48

      Ja, den er super smuk – og farven er som det vises på, ihvertfald, min skærm 😀 Er også selv helt vild med denne rustikke effekt 😀

    Skriv kommentar