Bloglove // Det læser jeg

De hængte hunde // Jens Henrik Jensen

De hængte hunde, er en krimi med mange personer indblandet. Jeg skulle ret langt ind i bogen, før jeg begyndte at fange det helt. Men da jeg så var fanget, var den også rigtig god.

Vi følger Niels Oxen, som er en traumeramt krigsveteran, der lever af at samle flasker og spise mad fra containerne ved supermarkederne.

Han har voldsomme drømme fra sin tid i diverse krige, og for at forsøge at få lidt fred, tager han sammen med sin hund til Nordjylland, og slår lejr i Rold Skov.

Han vandrer på må og få, og kommer forbi et stort slot, som han kigger nærmere på. Men lige pludselig er han mistænkt for drabet på slotsherren.

Der dukker hurtigt nogen fra PET op, og lige så hurtigt, er han pludselig en del af efterforskningen istedet for.

Vi hører en hel del om de forskellige krige han har været med i, og finder hoved og hale i hans voldsomme mareridt.

Jeg synes bogen var meget langtrukken i starten, og jeg har svært ved at følge med i alle de forskellige personer der er med i bogen. Hvilket bestemt ikke er nyt for mig! Jeg kludrer hurtigt dem alle sammen sammen…

Jeg vil give bogen 4 ud af 5 hjerter. Fordi den var rigtig god, da jeg kom lidt ind i den. Det er et godt plot, og jeg synes han skriver ganske udemærket.

Vi får til slut i bogen, det første afsnit af hans næste bog “De mørke mænd” – som udkommer i efteråret 2014.

Jeg har ikke læst andet af Jens Henrik Jensen, men jeg er helt sikker på, at jeg også skal læse “De mørke mænd” – for den fangede mig på bare det første kapitel.

Så 4 hjerter til Jens Henrik Jensen

 

Hvilke bøger er du til ? Krimi, kærlighed, romantik, biografier eller….. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglove // Det læser jeg