Fælles Fredag // Girly

Gaver og Ørestikkere.

For nogle uger siden, havde jeg besøg af en super dejlig pige 😀

Hun havde nogle lækre skønhedsprodukter med til mig som jeg har brugt, og stadig bruger 😀 Der var bl.a. en konjak svamp – som jeg bruger hver dag. Den håndcreme der er der er bare SÅ lækker, og så er der indbygget neglebåndscreme i toppen.. Og selvfølgelig nogle ret lækre lakker <3

Derudover hjalp hun mig med, hvordan jeg helt præcist får alle billeder på bloggen til at være lige store 😀 Skønt. Vi talte også lidt om kameraer – og forsøgte at indstille det store kamerea vi har herhjemme. Lidt svært – og jeg har forsøgt mig et par gange efter, men det vil ik rigtigt virke….

Hun havde også nogle pensler med, som vi havde talt om, og som hun ikke længere brugte. Dem ville hun ikke have noget for – men det ville jeg ikke være med til. Der gik lidt tid, og så skrev hun ok.. “Hvis du vil lave et par øreringe til mig, vil jeg gerne det” 😀 Men det skulle være ørestikkere, og det har jeg ikke lavet før. Jeg har for længe siden købt selve ørestikkerne, men jeg havde problemer med at finde noget at lime på dem, da det jeg altid har købt, skulle være med hul igennem til øreringe.
Men det var intet problem, for hun havde selv styr på hvor, og hvilke hun kunne li. Det kunne jo ikke være nemmere 😀 Så da jeg fik kigget lidt rundt, endte jeg med nogle stykker hjemme (også lidt jtil mig selv).

Hun fik 2 par – et par stjerneørestikkere – ligesom disse tyrkis blå – og et par med små dahliaer på. Jeg fik desværre ikke taget billeder af hendes, og heller ikke det par jeg lavede til min mor med små dahliaer. Men du kan se de store dahliaer her. Dem er jeg helt vild med.

De store dahliaer her, købte jeg den anden dag, da jeg og familien var på Vorbasse marked.

Kan du lide dem ? Jeg er lidt forelsket i dem faktisk 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Girly