MODE & SMYKKER

Smykke DIY :D

31. juli 2014

Vil dele et “lynhurtigt” smykke DIY tip med Jer.


OBS: Alle smykkerne på holderen har jeg selv lavet !

For nogle år siden, var jeg pænt træt af, at jeg ikke havde en holder til mine øreringe (Har pænt mange…) Min mand sagde så – at han gerne ville ofre hans hjemmelavede køkkenrulleholder, som han har lavet i sløjd i skolen 😀 Det var pænt af ham 😀 (Hvis I har lyst, må I gerne rose ham 😉 )

Han borede huller i selve “holderen” og satte runde pinde i. Og voila – så var der et stk’s smykkeholder til Krummen 😀

Et andet lille tip. Jeg købte for et års tid siden, en holder med 6-8 par øreringe i Netto. De sad på sådan en fin dims her 😀 ( De ligger nu et andet sted 😉 )
Nu har jeg så sat mine hjemmelavede ørestikkere på 😀

OBS: Alle smykkerne på holderen, har jeg selv lavet !

Laver du sådan nogle projekter engang imellem ??

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar