Fælles Fredag // Inspireret af en bikini.

Sett N Style // Lækker på en torsdag.

Jeg trængte virkelig til at få klippet mine slidte spidser af 😀 Og jeg var så heldig at der var en ledig tid allerede dagen efter jeg ringede. Er der andre der kender det ? Når man endelig beslutter sig for at blive klippet, skulle det helst have været igår ???

Det er super hyggeligt at være ude hos Lisette. Hun sælger jo bl.a. også Lola Ramona sko <3 (Og hun har mange!), tørklæder, neglelakker og Whisky. 😀 Så man kan sagtens tage sin mand med ud og shoppe, for han kan da kigge lidt på whisky 😀 + så sælger hun selvfølgelig også alle de “helt normale” frisørprodukter.

Du finder Sett N Style på facebook lige her

Ja – jeg fik lige Lisette til at lege model 😀 Tag Jer endelig ikke af min taske der ligger der og flyder!!

De gange jeg har været derude (både frisørmæssigt, og Lola Ramona-mæssigt) Har hun altid haft god tid. Og det er bare super rart. Hun har tid til at snakke, give gode råd, til hårpleje, hårfarvning, extensions, og hvordan du sætter dit hår.

Jeg har fået en helt fantastisk frisure i dag – og fortryder faktisk at jeg ikke havde besøgt hende før jeg var til bryllup i juni. For den her frisure ville passe helt perfekt til den kjole og stil jeg havde den dag. Du kan se indlægget her.

 Billederne er ikke de bedste.. Jeg har taget de fleste selv, og manden har hjulpet med 2 af dem : D

Håber det alligevel er til at se, hvor fin håret er 😀

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Inspireret af en bikini.