Mandagstip // 5.

IROHA // Hand & Nail gloves

Denne lille sag var med i juli måneds goodiebox. Det er plejende handsker, der giver optimal pleje til både hænder og negle. Man tager simpelthen bare handskerne på, og lader dem blive i 15-20 minutter. Bagefter skal/kan man gnide overskydende serum ind i hænderne.

Mit 1. håndsindtryk var godt nok lidt Yrrk.. Virkelig en lidt klam fornemmelse, at tage handsker på, der føles kolde og ja – klamme ?! Jeg vil ikke sige, at det er ulækkert at have på – men ihvertfald en meget mærkelig følelse… Det er helt udemærket at sidde med handskerne på, når først man har fået fingrene proppet derned. Jeg masserede lidt på hænderne udenpå handskerne. For at serum’et kom ordentligt omkring på både hænder og negle. For mine negle… Trænge virkelig også til en ordentlig tur 🙂

Da jeg havde siddet med dem i godt 20 min, tog jeg handskerne af, og var helt vildt klistret / fedtet ind i serum. Men det var til gengæld en ok følelse. Så masserede jeg den overskydende serum ind i både hænder og negle. Og det tog faktisk pænt lang tid…  Der var en del. Og jeg ved ikke, om det var fordi mine hænder måske allerede var “mættet” af serum, at det tog så lang tid. Men det var en lækker følelse at sidde med da jeg var færdig. Og jeg kunne se, på neglebåndene især, at det havde hjulpet. Den dufter meget kraftigt af fersken, men det er alligevel en dejlig duft 😉

Mange glemmer at passe godt på deres hænder og negle, men er god til daglig hudrutine, og plejende shampooer og balsam til håret. Men vores hænder, er vores visitkort ! Så dem må man ikke glemme.

Det er det sidste nye inden for intensiv pleje af hænder og negle. Indeholder ekstrakt fra fersken, grapefrugt og appelsin, samt Vitamin E.

Jeg vil gerne anbefale produktet, da jeg synes det alt i alt var en god oplevelse. Det eneste % for mig, var følelsen af det kolde produkt i starten.

Jeg kunne godt finde på, at få nogen hjem der kunne gøre det samme for mine fødder 😉

Hvis du er blevet interesseret i disse handsker – kan du købe dem her til omkring 50 kr.

Goodiebox kan du tilmelde dig her.

Du får en dejlig box én gang om måneden, til den nette pris af 99 kr + fragt og håndtering

Har du prøvet sådan nogle handsker – eller sokker ? Så hører jeg gerne din mening 😀 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagstip // 5.