SKØNHED & MAKEUP

Bodycollection // Amie OG Rabatkode

27. august 2014

Jeg har et virkelig godt tilbud, allernederst i indlægget, så jeg håber du læser med 😀

For et godt stykke tid siden, var der i Goodiebox en super fin “Deep Cleansing Mask” fra Amie med.
Der var rigtig mange der skrev om produktet, og var ellevilde med den. Men I kender vel efterhånden mig – jeg er ikke den hurtigste knallert på havnen, når det gælder at prøve nye ting af !!! Så det var først lige her for nyligt, at jeg prøvede ansigtsmasken første gang…. Måske så du med på Instagram – da jeg følte mig allermest FRESH i ansigtet ?

Man påfører masken i ansigtet, og lader den sidde 10-15 minutter. Jeg vil sige, at man bliver totalt opkvikket af masken, og man føler sig helt (på den gode måde) beruset af den skønne duft. Den dufter rigtig lækkert af bl.a. pebermynte, og lige efter den var begyndt at dufte rigtigt, tænkte jeg godt nok, at den sikkert kom af INDEN de 10-15 min. var gået. Men det var slet ikke nødvendigt alligevel, for huden vænner sig rigtig hurtigt til den lidt stærke “duft”. Den tørrer ind, så den føles lidt maske agtig, og lidt tør, men det er ikke noget der generer.

Den tog dog lidt tid at vaske af bagefter. Dét gør man bare med lunkent vand, og tørrer efter med et blødt håndklæde. Jeg vil ikke sige, at det sidder godt fast, men man kan fornemme, at det har været godt inde i huden.

Så jeg blev fan ! Og jeg ved, at der er mange piger der mener fuldstændig det samme.

Du kan bl.a. købe Ansigtsmasken fra Amie hos Bodycolletion lige her. Den koster 99 kr. for 100 ml. 100 ml. lyder ikke af så meget, men det holder altså rigtigt længe, da man jo ikke bruger særlig meget produkt ad gangen.

OG VED DU HVAD… Jeg (og DU) er så heldig, at Bodycollection, vil give 10 % på hele shoppen. – Jep DET HELE… Du skal bare bruge koden  krumme10 når du handler.

Så bestemmer du jo helt selv, om du vil prøve denne lækre maske, eller noget af det nye fra Victorias Secret, nogle af de lækre produkter fra Raunsborg, om du mangler en ny taske eller et bælte, eller måske en ny og lækker duft. (eller noget helt 6. – der er ihvertfald nok at vælge imellem 😉 )

Det vil sige – at du bestemmer helt selv, hvad du vil købe med -10 % . Lyder det ikke, bare lidt, lækkert ?

Bare husk at bruge koden krumme10 – den gælder i 14 dage – til og med d. 10. september. 
Sæt igang 😀 


Og jeg vil super gerne høre, hvad du får købt 😀 


Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov at give Jer 10 %. 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar