Fælles Fredag // Jorden rundt.

Goodiebox // August 2014

Det er sådan en dejlig dag, når der er goodiebox dag 😀

Goodiebox er en box, der kommer sidst på måneden, med forskellige full size, og prøve produkter. Man får prøvet nogle andre produkter, end man måske selv ville købe. Den koster 139 kr. og hver måned, er der produkter for mange flere penge…. Du kan melde dig ind her – og her kan du se hvad der har været i tidligere boxe – du kan også, via bloggens søgefunktion, søge på Goodiebox.

Nu er det så NU – hvis du er medlem, men endnu ikke har fået din box. Der kommer et billede af indholdet om ikke særlig længe… SÅ !

Jeg er helt vild med denne måneds box ! Det hele kan jeg (eller manden) bruge 😀 Der er altså indimellem, hvor min sarte næse, ikke er helt tilfreds – men hvor andre medlemmer er elle vilde 😀 Det er sjovt at læse hvad andre er glad for 😀

The Body Shop Rainforest Radiance Hair Butter – 50 ml. koster 40 kr. Full size produkt.
Hårkure er lækre. Du vasker håret helt alm. og bagefter kommer du lidt i håret i spidserne især – ikke i hovedbunden, da det vil fedte for meget. Lad virke i 5 min. og skyl efter. Den er fri fra silikone, parabener og farvestoffer. Dufter helt vidunderligt – faktisk minder det mig (på den gode måde) om et viskelæder jeg havde i skolen – har I haft sådan nogle der dufter ?? Mums..

Appeal4 Goodiebox Neglelak. 10 ml. koster 79 kr. Full size produkt.
Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg er vild med lakkerne fra Appeal4 ! Og jeg vil gerne pointere, at selvom jeg skriver meget om dem, OG blogger på deres blog – så er det altid min egen mening, du ser når jeg anmelder dem. De ER gode. Den jeg har fået, hedder Acacallis goodie, og er en virkelig lækker lilla.

Tony & Guy Dry Shampoo. 250 ml. koster 99,95 – denne er på 75 ml.
Jeg er jo efterhånden blevet fan af de tørshampooer der… De gør altså, at jeg kan gå et par dage uden at vaske hår, hvilket jeg ikke kan uden… Den sprayes i hårbunden, og absorberer snavs og naturligt olie og efterlader håret friskt og uden lyse rester. Den glæder jeg mig til at prøve. Og lækkert med en prøve, der er nem at have med i tasken. De giver også en god struktur til håret, så det er nemmere at sætte. Den dufter lækkert, som om man lige har været ved frisøren 😀

Oriflame The One Lash Resistance Mascara. 8 ml. koster 150 kr. Dette er et full size produkt.
Bare denne ene ting, gør altså at dine penge fint er tjent ind igen. Jeg er lidt af en mascara tøs… De skal bare være gode, give længde, fylde og ikke drysse ! OG helst være vandfaste. Jeg er faktisk lidt sart.. Her lover de, at du får volumen og den er langtidsholbar og vandafvisende. Og så skulle den ikke klumpe. Glæder mig til at teste – jeg skal nok give melding, når den er afprøvet. Børsten ser ihvertfald god ud.

Garnier Miracle Cream. 50 ml. koster 119,95. Dette er en prøve på 5 ml.
Den virker lovende. Den har SPF20 i, som vi jo alle bør beskytte os med dagligt. Men hvis man ér begyndt at få fine linier, eller måske rynker – hjælper denne med at udglatte – og den mindsker små skønhedsfejl. Den glæder jeg mig også til.

Eucerin In-Shower Body Lotion. 400 ml. koster 104,95. Dette er en prøve på 50 ml.
Jeg har før skrevet om in shower lotion. Det er et genialt koncept. Man går i bad og til sidst smører man lige denne ud på kroppen, skyller efter og går ud og tørrer sig – no lotion needed bagefter !! Det sparer tid. Dog vil jeg sige, at jeg har set smartere koncept end denne. FORDI – her skal du først vaske dig med alm. sæbe, og hérefter komme den på. Der findes andre mærker, hvor det er all in one. Altså både sæbe og lotion i en. Det er en speciel formel, som aktiveres ved berøring med vand – den har beskyttende, plejende og fugtgivende egenskaber, som styrker hudens naturlige forsvar. Stadig smart, synes jeg. Og så kan jeg generelt godt lide produkterne fra Eucerin.

Apotekets Natcreme. 50 ml. koster 59,95. Dette er et full size produkt (Som er til at betale 🙂 )
Jeps – den er da lækker at have. Jeg er jo ikke god til creme i ansigtet, men bruger meget olie i stedet for. Det preller simpelthen af – dét der creme. Men til natten – der sveder jeg (bestemt) ikke, så den er jeg helt sikker på at få brugt 😀 Det specielle ved natcremer er, at de er udviklet til at genopbygge hudens celler, mens cellefornyelsen er på sit højeste – og det er den når vi sover. Dens indhold af Shea Butter og Kreatin, hjælper med til at blødgøre og genopbygge huden, og glycerin virker fugtgivende. Uden parabener. Tjek – den skal i brug allerede i dag 😀

L’Oréal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser. 50 ml. koster 109,95. Dette er en prøve på 20 ml.
Jeg synes det er helt fint, at der indimellem er noget i boxen til manden. Hvis ikke du lige har din egen mand ved hånden, kan det være du kan give den til din far, en ven eller en bror. Den styrker huden og giver fornyet energi. Den kommer straks på mandens badeværelseshylde 😀

Helt suveræn og virkelig lækker box denne gang. Der er intet i denne box jeg ville ha byttet eller ikke får brugt. Det er ikke hver gang det sker – men når det gør, er jeg nærmest helt forelsket 😉

Hvis du er blevet interesseret i at modtage en månedlig Goodiebox – kan du læse mere, og tilmelde dig her. Boxen er tilsendt til anmeldelse – ordene er mine egne.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag // Jorden rundt.