Nutraganics - drops of youth - The Body Shop // Serum - fra Goodiebox

Normal haul // Testing – testing.

Mit normal haul – var jo PÆNT stor… Du kan se det her.
Så det med, at få det hele testet og afprøvet, og derefter skrevet om det, tager altså lidt tid. Men det skal nok komme det hele 😀

 

Det her er bare produkterne indenfor beauty 😀

Jeg vil starte med et par ting i dag, af dem jeg har prøvet.

Batiste Dry shampoo – Foral & Flirty Blush 200 ml. : har jeg ikke prøvet før, så dette var min “jomfruflaske”… Jow jow – altså tørshampoo har jeg prøvet før. Både fra Gunbritt og senest fra Big Sexy Hair. Jeg er fint tilfreds med denne her, som jeg har brugt en del allerede. Simpelthen trukket den en dag eller to længere med at vaske håret, for at se om det dutter. Og det gør det ! Jeg er sådan én, der helst skal vaske hår dagligt, for ellers ser det totalt fedtet ud på 2. dagen… Men med denne tørshampoo, kan jeg fint gå 3 – 4 dage uden at vaske hår. Det er ikke lige mig :/ ikke at vaske hår – men den holder hvad den lover ! Jeg kommer til at bruge den fortsat, både som tørshampoo, og også til at give håret mere fylde og struktur. Dét har mit hår brug for 😀 Den koster 39 kr. i Normal.

Vanilla & Macadamia Cocoon hand wash 500 ml. : Dufter virkelig lækkert, og vasker også som en sæbe skal. Jeg synes ikke at mine hænder udtørrer, og det er et stort + i min bog. OG så synes begge mine drenge, at den dufter SÅÅÅÅ godt 😉 Jeg køber normalt Palmolive flydende sæbe, når de er på tilbud, og jeg mener at denne sagtens kan måle sig med dem. MEN – pumpen fungerer ikke. Ihvertfald ikke min. Måske det er min der er defekt, det ved jeg ikke. Jeg har heldigvis en glaspumpe, både i køkkenet og på badeværelset (som mine drenge har lavet i børnehaven), som jeg hælder det over i, så det betyder ikke noget for mig. Meeeen, det ville være lækkert hvis den virkede. Den koster 14 kr. for 500 ml. Og det synes jeg er pænt billigt !

Purex Visage – daily control – 25 facial wipes. : Nu vælger jeg at bruge et (for mig genialt) udtryk, som Kat B – med denne blog Sincerely, K – skrev som kommentar til mit haul… “Den fjerner ikke andet, end lysten til at fjerne make-up” 😀 Og må desværre give hende ret. De er ikke særlig behagelige at bruge i ansigtet. De er ru og grove, og føles ikke som noget der er sundt for ansigtet, og fjerner ikke rigtigt det den skal. Dét er en ommer ! De koster (heldigvis også kun) 9 kr. (Bare træls, at jeg så købte 2 :p)

Brow Bar W7: Dén havde jeg glædet mig til ! Men blev skuffet! Den drysser, er svær at male med, og dur bare slet ikke i mit ansigt ! Jeg er normalt vant til at bruge en blyant til brynene, som fungerer fint for mig. Jeg havde for et års tid siden en fra E.L.F, som var guddommelig – og som jeg bliver nødt til at have fat i igen – men jeg bor ikke i nærheden af, hvor det sælges desværre. Så stor var min glæde, da Bilka og Føtex begyndte at sælge en smule af E.L.F’s makeup – men denne har ikke været der endnu… Denne kommer jeg slet ikke til at bruge mere. Æv. Æv. Æv. Den koster 34 kr.

Primer – anti redness: Det er først indenfor de sidste par måneder, jeg har opdaget lækkerheden ved en primer til ansigtet. Med en fra MUA. Denne fra W7 er helt fin, og gør arbejdet som den skal. Men jeg føler mig ikke helt så babyblød i huden, som jeg gør med MUA’s. Men den får lov at blive, da den også gør at jeg har en pæn ensartethed i ansigtet. Den koster 39 kr. Hvilket jeg faktisk synes er en del. Så jeg er ikke sikker på, at den kommer igen, når den er tom. Det kan jeg vidst godt gøre billigere.

Vanilla & Ice cream body Scrub.: Nu er jeg jo en anelse ny indenfor body-scrubs, da jeg kun har prøvet én, foruden denne. Jeg synes den dufter skønt, af vanilie, og er lækker på kroppen. Dog synes jeg, at der gerne måtte være flere korn i. Den kunne sagtens være grovere, uden at det gjorde noget. Den er helt ok, men nok ikke én jeg køber igen. Måske kunne jeg finde på at købe den anden de har, som dufter af citron (mener jeg det er ). Den koster 12 kr. Og det er en god pris synes jeg. Så kan jeg godt leve med, at den ikke er så grov som andre.

Det var lige et par af de ting, jeg har prøvet fra Normal.


Hvad kunne du tænke dig at se næste gang ?

Har du handlet der ? Og, i givet fald, hvad synes du om produkterne ?

2 kommentarer

  • Interessanter Artikel, ich war ja schon bei deinen Erzählungen letztens erstaunt. Ich hätte nämlich nicht damit gerechnet, dass das Telefonbuch noch eine derartige Auflage hat. Trotz der ganzen lokalen Varianten und den Gelben Seiten. Inhaltlich hast du im Artikel nicht erwähnt, was PJ und EJ so bezeichnet, und sonst, naja die Rechtschreibung,… aber das weißt du ja selbst 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thanks , I have just been looking for information about this subject for ages and yours is the greatest I have discovered so far. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutraganics - drops of youth - The Body Shop // Serum - fra Goodiebox