Gadget City // Mobiltilbehør

GOSH blogger konkurrence.

GOSH har lavet en blogger-konkurrence, hvor man kan vinde titlen som


GOSH OFFICIAL NAIL BLOGGER 2014. 


Og ikke nok med det. Man kan også vinde en stor gaveæske med lækre negleprodukter.


Waaauw.. Right !?!?

De har netop lanceret en helt ny kollektion, nemlig Stardust kollektionen, med 5 smukke lakker i. De er alle med perlemor og flot skinnende finish. Vildt svær at fange på kameraet.

Fra venstre er det: Stardust – Milky Way – Moonlight – Million Stars – Night Sky

Ikke at jeg gør mig de allerstørste forhåbninger, da jeg tænker (ej, jeg ved det..) at rigtig mange bloggere er med, og mange de fleste af dem er både langt dygtigere, og har været længere tid i “faget” end mig. (Jeg ved også godt at jeg mangler lidt selvtillid !!! 😉 )

MEN – det skal alligevel ikke forhindre mig i at deltage. Hvo intet vover – intet mister… Eller noget..

Man skal bruge mindst 2 af lakkerne fra kollektionen. Og jeg har faktisk forsøgt mig med 3 forskellige looks til denne konkurrence (argh – okay. 4 så, men den 4. var ubrugelig 😉 ) Men da der kun skal ét enkelt med i konkurrencen, har jeg valgt at bruge denne mani.

Det er Moonlight og Night Sky, og det er denne mani I også kan finde på Instagram under #goshcosmetics og #goshnails (og krummes krummelurer 😉 ) . Og det er også her, I vil kunne se de andre bloggeres bidrag.Lakkerne er sendt til mig fra GOSH mhp. konkurrencen.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gadget City // Mobiltilbehør