GOSH Stardust // konkurrence

Appeal4 // Marple mulberry

Super smuk helt dyb blommefarvet. Så flot. Dækker fuldt ved 2 lag. Som sædvanlig nem at arbejde med, men svær at tage billeder af. Og farven bliver slet ikke vist rigtigt. Men kig lige her på Appeal4.dk – der kan man se den bedre. synes jeg. 😀

Du kan finde forhandlerlisten på Appeal4 lakkerne her.

2 kommentarer

  • Arata grozavStau in pat, ma doare capul, muzica in surdina, cald in casa, frig afara, as vrea sa ma teleportez undeva. M-am uitat acum la un docu despre Tiznit si Agadir , asa ca m-am gandit la tine si-am trecut pe aici 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inilletgence and simplicity – easy to understand how you think.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSH Stardust // konkurrence